Здоровье и красота
842

Curiozități despre sânii tăi


Sânii tăi, care încep să se dezvolte de la pubertate până la vârsta adultă, alcătuiți din țesut glandular și adipos, ascund o mulțime de secrete. Unele țin de viața ta sexuală, altele de modul în care ești privită pe stradă sau chiar apreciată.

Unele femei au orgasm prin stimulare mamară

Studii cât se poate de serioase pun în evidență faptul că există femei care ating organsmul doar prin stimularea sânilor. Procentul fericitelor nu este însă mare – abia 1 %.

Toată lumea se uită la ei

Chiar toată lumea, bărabați și femei! Un studiu arată că ambele sexe se uită la decolteul celor din jur, mai înainte chiar de a le studia chipul. Diferența constă în faptul că bărbații se „holbează” un timp mai îndelungat.

Săracii îi preferă mai mari

Un studiu arată că, cu cât bărbații provin din pături sociale mai sărace, cu atât preferă partenere cu sânii mai mari – aceștia fiind asociați cu ideea de bunăstare și de acces la resurse mai bune. Opțiunea partenerilor de sex masculin mai avuți se schimbă radical, în sensul că aceștia preferă femei cu bustul mai mic.

Sunt asimetrici

Sânii tăi sunt mai degrabă gemeni fraternali decât gemeni identici. Adică, nu se aseamănă întru totul. Un studiu american arată că sânul drept este ceva mai mare ca cel stâng.

Ce spun mameloanele despre tine

Există mai multe categorii de mameloane, clasificate ca „normale”, „plate”, „inversate” șamd. Exact ca în cazul sânilor, pot fi asimetrice. Interesant e că există femei – 3 % — care au 3 mameloane! Ce de-al treilea se află situat undeva, pe corp, fenomenul numindu-se politelia.

Pot cântări mult

„Decolteul” tău poate cântări cât 3 cărămizi. Imaginează-ți că duci după tine zilnic această greutate, că dormi cu povara asta pe piept sau că alergi cu ea. Sutienul obișnuit poate susține sâni care cântăresc între o jumătate de kilogram și 9 kilograme.

Sutienele sunt subiect de cercetare

Universitatea politehnică din Hong Kong are un departament întreg dedicat certării și dezvoltării sutienelor! Departamentul are un sponsor privat.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.