Здоровье и красота
1785

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje


Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care îşi doresc un tatuaj ar trebui să se documenteze bine înainte de a-şi însemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente întrebări venite din partea celor care decid să-şi facă un tatuaj sunt legate de durerea resimţită în timpul „picturii” cu acul şi de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

Printre cele mai întâlnite întrebări ale persoanelor care doresc să îşi facă un tatuaj se numără curiozitatea legată de durerea pricinuită de acul artiştilor tatuatori. Potrivit roxy-tattoo.com, corpul găseşte abilitatea de a suporta durerea. Totuşi, câteva locuri de pe corp sunt mai sensibile decât restul din cauza stratului subţire de grăsime care se găseşte sub piele. Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje: coastele Cel mai dureros loc de tatuare este zona coastelor. De obicei, spun tatuatorii, femeile sunt cele care aleg să îşi facă desene sau înscrisuri în această zonă. De asemenea, reprezentantele sexului frumos rezistă mai bine la durere decât bărbaţii, fiind capabile să suporte ore întregi fără să se plângă.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje: în spatele urechii Din experienţa tatuatorilor, cel de-al doilea loc dureros se află în spatele urechii. Din cauza pielii subţiri, această zonă este destul de sensibilă.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje: laba piciorului Pe lângă faptul că durerea se simte mai intens în acest loc, din cauza distribuţiei inegale a grăsimii, procesul de vindecare al tatuajului este mai greoi în această zona, de vină fiind frecarea de încălţăminte sau şosete. Femeile sunt cele care aleg de cele mai multe ori să îşi tatueze laba piciorului.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje: piept Tatuajele în această zonă sunt cerute atât de bărbaţi, cât şi de femei, însă pentru cea din urmă categorie procesul este mai dureros din pricina sânilor. Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje: încheietura mâinii Încheietura mâinii este un loc pe placul femeilor când vine vorba de realizarea unui tatuaj. Zona este foarte dureroasă, bineînţeles, din cauza lipsei de grăsime.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.