Здоровье и красота
644

Patru motive de a mînca o salată


Vă plac salatele?
Specialiștii sunt de părere că unul din cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în orice perioadă a anului, este consumul zilnic al salatei. Chiar și pe timp de iarna ne putem satisface pofta pentru salată, căci diversitatea legumelor proaspete este foarte mare.

Salata poate asigura consumul mai multor porții (recomandate de către specialiști) de fructe și legume și poate furniza organismului o gamă variată de vitamine, nutrienți și antioxidanți. Salata verde se află în acest moment în meniul oricărui restaurant, deci și daca mergeți să mîncați în oraș puteți face alegeri sănatoase, iar în încercarea de a comercializa și mîncare mai sînîtoasî, foarte multe lanțuri de fast-food au întrodus deja în meniul zilnic salata. Unele chiar foarte diverse și gustoase. Iar dacă dorim să mîncăm acasa, pregătirea unei salate nu ne ia mai mult de 5- 10 minute, partea cea mai buna fiind aceea că o putem face combinînd legumele dorite și punîndu-i cantitatea de oțet sau un sos light care ne place.
Salatele înseamnă sănătate și plăcere și nu este rău sa le consumam: textura, mirosul și culorile ne incită toate simțurile, iar de multe ori ne oferă și o senzație racoroasa. Salatele sunt preferate chiar și de către copii, deci sunt o alternativă perfectă dacă acestia nu vor sa consume legume altfel. Iar pentru a le face mai apetisante, putem adauga în ele și fructe. Datorită beneficilor aduse sănătații, specialiștii sunt de părere că salatele trebuie consumate, cel puțin o data în zi.
Succese

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.