Здоровье и красота
1118

Top 5 sucuri care elimină toxinele


Nu este nevoie să te înfometezi câteva zile, ca să scapi de toxine. Sucurile din legume și fructe proaspete te ajută la fel de mult să elimini substanțele nocive. Vezi 5 sucuri care îți vor detoxifica organismul.

Suc verde

Sucul verde este foarte eficient pentru eliminarea toxinelor, având efect diuretic. Ai nevoie de o cană și un sfert de frunze de kale, o cană și un sfert de mango tăiat mărunt, două bețe de țelină, o cană de suc de portocale, ¼ cană de pătrunjel și ¼ cană de mentă. Pune toate ingredientele în blender și consumă sucul proaspăt. Un pahar din această băutură are 160 de calorii, 3 grame de proteine, 39 de grame de carbohidrați, 5 grame de fibre, 05. Grame de grăsimi și 56 de mg de sodiu.

Suc de avocado

Pentru această băutură ai nevoie de ½ de pară, ¼ de avocado, o cană de frunze de spanac, ¼ de apă sau apă de cocos, o cană de lapte de migdale și o lingură de semințe de schia. Adaugă toate ingredientele în blender și consumă băutura proaspătă.

Suc de castravete

Sucul de castravete are efect alcalin și îți ajută organismul să funcționeze mai bine. Ai nevoie de un avocado, o banană, o cană de afine congelate, un castravete, un pumn de frunze de kale sau spanac, apă sau apă de cocos, o linguriță de miere și un praf de scorțișoară. Amestecă ingredientele în blender și consumă sucul proaspăt.

Suc de morcovi

Sucul de morcovi este foarte bun pentru digestie. Ai nevoie de 6 morcovi, 3 roii mari, 2 ardei roșii, 4 căței de usturoi, 4 bețe de țelină, o cană de năsturel, o cană de spanac și un ardei jalapeno, fără semințe. Ține cont că ardeiul jalapeno este iute. Amestecă toate ingredientele în blender și consump sucul proaspăt.

Suc de afine

Sucul de afine este foarte bun pentru imunitate. Ai nevoie de o cană de apă, ¼ de afine (poți folosi și afine congelate) și o lămâie. Amestecă toate ingredientele și bea sucul proaspăt.

Sursa foto: Shutterstock.

via | http://www.sportnews.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.