Здоровье и красота
773

Cum să-ți albești dinții cu ajutorul căpșunilorNu există nici o îndoială că toamna este un sezon greu pentru dinți, cu toate aceste cafele, ceaiuri și cappuccino băute pentru a tine de cald. Deci, cum vă păstrați dinții albi, fără cheltuieli mari? Aici sunt cinci remedii simple, eficiente și ieftine pentru a păstra zâmbetul sănătos și strălucitor.

Dinții spumanţă albă sunt visul fiecărei persoane. Nu doar că sporesc frumusețea zămbetului, dar, de asemenea, contribuie la a vă oferi o personalitate magnetică. Puteți avea un zâmbet strălucitor, fără a pierde sute de dolari pe tăvi de albire și alte așa-numitele soluții de albire.Căpșunile dulci vă pot lumina zâmbetul. Tot ce trebuie să faceți este să luați două căpșuni, să le pisați și să le aplicați la dinți timp de 2 până la 3 minute. După această procedură, puteți pur și simplu să clătiți cu apă sau puteți să vă spălați pe dinți. Căpșunile ajută în două moduri. În primul rând, ele sunt o sursă bogată de enzime naturale, cunoscute sub numele de acid malic. Louisa Mccan – Graves, expert în frumusețe și autor al carții,“Hollywood Beauty Sectrets: Remedies to the Rescue”, spune că acidul malic este componenta cheie în multe produse pentru albirea dinților.

Expertul în stomatologie, Dr. Steven Roth spune ca fibrele găsite în căpșuni acționează ca un purificator natural și ajută la eliminarea bacteriilor, în special din gura și dinți.

via | http://www.glamourgirl.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.