Здоровье и красота
786

12 remedii naturale şi ieftine pentru a controla transpiraţia excesivăDacă simțiți că transpirați prea mult, există zeci de moduri simple, necostisitoare, naturale, pentru a opri transpirația excesivă și de fapt de a îmbunătăți mirosul corpului, toate gratuit și naturale. Asa este! Nu este nevoie de a merge pe tratamente scumpe de pe piaţă.

Dacă credeți că este o problemă serioasă, ar fi cel mai bine sa consultaţi un medic. Ea devine chiar mai confuză, deoarece piața este inundată cu atât de multe remedii false și antiperspirante. Aflați cum sa opriţi transpirația excesivă a corpului, în mod natural cu aceste sfaturi utile:

1. Beţi multă apă – hidratarea menţine temperatura corpului scăzută și, prin urmare, mai puțină transpiraţie va fi produsă. Apa este vitală pentru viață. Experții recomandă şase până la opt pahare de apă în fiecare zi.

2. Stayi calm – stresul și nervozitatea declanşează instantaneu glandele sudoripare.

3. Reduceţi consumul de cofeină – cofeina are tendința de a provoca anxietate, care în schimb determină organismul să transpirație excesiv.

4. Evitați utilizarea deodorantului sau săpunurilor – acest lucru poate veni ca o surpriză, dar necunoscut pentru cei mai mulți oameni, efectele deodorantelor sau săpunurilor care nu sunt compatibile cu corpul dumneavoastră vă vor face mai mult rău decât bine. Acestea provoacă mai multe bacterii pe piele, care sfârșesc prin stabilirea mirosului neplăcut. De aceea este important să alegeți un deodorant sau săpun, care se potriveşte corpului tau.

5. Faceţi un dus rece – Ok, nu va place acest lucru. În ciuda efectelor incomode, un duș rece face cu siguranță minuni. Încercați să utilizați un săpun antibacterian pentru a va asigura ca corpul este curat și fără miros.

6. Evitați băile calde – în timp ce băile ar putea fi utile în eliminarea toxinelor prin creșterea temperaturii corpului, problemele de transpiraţie excesivă sunt mai mari decât beneficiile lor.

7. Beţi suc de roşii – Pentru a fi sincer, îmi place acest lucru și știu că ajută. Suplimentele cum ar fi vitaminele şi nutrienţii vin la îndemână puternic.

8. Beţi ceai de salvie – Luând aceste plante de două până la patru ori pe zi ţine de funcționarea corpului precum și reglementarea producției de transpiratie.

9. Frecaţi axilele cu tampoane de vata înmuiate într-un amestec de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie.

10. Evitați consumul de alcool, țigări și droguri. Aceste substanțe chimice fac ca organismul să controleze mai greu transpirația, deoarece acestea provoacă o întârziere în circulația sanguină.

11. Evitaţi alimentele dulci, picante și prelucrate chimic.

12. Epilaţi axilele și zona inghinală – aceasta este una dintre cele mai eficiente metode naturale de a îndepărta transpirația excesivă. Motivul este simplu. Acumularea de sudoare tinde să apară în jurul firelor de păr. Ca urmare bacteriile vor începe în curând sa se acumuleze. În cel mai scurt timp, zonele axilare vor emite un miros neplăcut din cauza toxinelor descărcate de bacterii.

via | http://www.glamourgirl.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.