Здоровье и красота
396

Culori care te pun în valoare

    Când vine vorba despre alegerea culorilor, cu siguranţă, orice femeie îşi pune câteva întrebări. Există o regulă prin care ne alegem gama de culori a hainelor în funcţie de anotimp.

 
    Din păcate, această metodă se pare că nu este concludentă deoarece, potrivit specialiştilor,  nuanţa părului şi tenul te pot ghida cel mai bine în alegerea tonurilor potrivite.


Blondă
    Dacă eşti blondă şi ai tenul deschis, atunci ţi se potrivesc de minune culorile pastelate. De asemenea, în hainele de nuanţă roşie poţi ieşi frumos în evidenţă.
    În cazul în care eşti o blondă cu tenul închis, trebuie să ai garderoba în nuanţe de albastru, verde, violet, portocaliu şi galben. Evită culorile bej şi gri deoarece nu te avantajează deloc.

Brunetă
    În general, brunetele sunt înzestrate cu un aspect atrăgător, de aceea nu este necesar să poarte nuanţe prea ţipătoare. Te poţi axa, mai degrabă, pe culori calde, dar nicidecum prea şterse.
Dacă ai tenul măsliniu, te prinde bine verdele, atât în nuanţe deschise, cât şi închise.

Şatenă
    Femeilor cu părul şaten, dar care au tenul deschis, li se potrivesc culorile reci. Unui ten combinat i se potrivesc nuanţele de maro şi galben. Dacă eşti o şatenă cu tenul închis, atunci pune-te în valoare prin culori strălucitoare, vii.  Orice culoare pastelată trebuie combinată cu una stridentă care să te facă remarcată.

Roşcată
     Nuanţele de maro se potrivesc cel mai bine femeilor roşcate. De altfel, şi verdele măsliniu le prinde foarte bine.
 
Sfatul stilistului
      Monica Georgescu, redactor de modă
Ce culori trebuie să evit la locul de muncă?
     Există câteva culori pe care le poţi folosi cu moderaţie sau doar ca accente cromatice, pentru a-ţi evidenţia ţinuta: oranj — aceasta stimulează și este plină de entuziasm. Nu este la fel de agresivă ca roșul, dar va atrage atenţia; mov -  este o culoare nobilă, care te duce cu gândul la ceva luxos şi, în plus, se spune că ar fi culoarea magiei. Rezumă-te la o eșarfă sau o geantă; alb — se asociază cu curățenia și perfecțiunea. Poţi purta o cămaşă sau un tricou, însă o ţinută integral albă denotă timiditate sau manie, deci nu este recomandată la locul de muncă.
 

via | www.clickpentrufemei.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.