Здоровье и красота
777

Tu ştii cum să scapi de mâinile aspre şi uscate sezonul rece?

        Mâinile sunt mereu expuse soarelui, frigului, vântului, razelor ultraviolete. Iar spre deosebire de faţă – căreia îi acordăm cea mai mare atenţie – mâinile noastre rămân mereu pe ultimul loc, uitând deseori de ele. Haideţi să le ajutăm şi noi puţin şi să le îngrijim.  Merită, pentru că şi ele reprezintă cartea noastră de vizită!
        Frigul şi aerul uscat din această perioadă afectează puternic pielea noastră! Prin efectul de deshidratare provoacă acesteia un aspect mat, aspru, lipsit de strălucire şi parcă îmbătrânit! Mai mult, fenomenul de constricţie a vaselor produs de frig, face ca circulaţia sângelui să fie deficitară și să împiedice o bună oxigenare a ţesuturilor.
     

      Pielea mâinilor fiind aproape lipsită de glande sebacee care ar proteja-o prin secreţia de sebum, devine fragile şi începe să crape! Aşa apar fisurile de pe faţa dorsală a mâinilor şi a buzelor, care nu fac decât să expună mai mult pielea la acţiunea nocivă a condiţiilor atmosferice din această perioadă. Nu uitaţi că o piele deshidratată şi afectată de frig se pătează uşor!
 
Trei sfaturi pentru a menţine sănătatea pielii mâinilor:

Protejaţi-vă pielea mâinilor cu ajutorul unor creme care au chiar efectul de împiedicare a deshidratării. Cereţi sfatul unui specialist! Cremele obişnuite îşi pierd repede efectul şi nici nu pot pătrunde dincolo de epidermă. Există creme special destinate protecţiei mâinilor, pe care le găsiţi în clinicile medicale. Acestea conţin molecule speciale (kemosfere), care facilitează transportul substanţelor hidratante pana la nivelul dermului. În plus, ele mai au în compoziție anumite lipide care ajuta la restabilirea funcției de apărare a stratului cornos şi au rol antioxidant. Ele mai conţin şi acid hialuronic care contribuie la hidratarea optimă şi catifelarea pielii.

        Cum testaţi calitatea cremelor pentru mâini? Simplu: aplicaţi crema şi aşteptaţi o oră şi apoi spălaţi-vă pe mâini. Dacă pielea rămâne moale şi catifelată, atunci aceste creme sunt cu adevărat eficiente!

— Injectarea directă a acidului hialuronic care conţine molecule speciale cu rol deosebit de important în hidratarea pielii.

        Acest produs este de fapt un gel care conține acid hialuronic, stabilizat, nonalergenic, identic cu cel pe care organismul uman îl conține. De aceea se integrează natural în piele și restabilește echilibrul hidric al acesteia, îmbunătățind structura și elasticitatea pielii, calități care se pierd odată cu trecerea anilor sau datorita expunerii la factori atmosferici.

        Injectarea gelului cu acid hialuronic este cea mai ușoara, rapidă și sigură metodă de hidratare a feței, gâtului, decolteului și mai ales a mâinilor îmbătrânite sau afectate de condițiile meteo, având rol  în tonifierea pielii. Tratamentul constă în aplicarea unor injecții cu ajutorul unei canule speciale, care nu doare și nu provoacă vânătăi!

— Peelingurile laser făcute pe dosul mâinilor îndepărtează pielea aspră și refac metabolismul normal al pielii. În plus, multe dintre petele apărute pe piele vor dispărea. Laserul este cel mai puternic regenerator natural al pielii!

via | unica.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.