Здоровье и красота
759

Cum sa-ti ingrijesti pielea in jurul ochilor

cum sa-ti ingrijesti pielea in jurul ochilor
Din pacate pielea sub ochi este foarte sensibila, si nu poti aplica orice crema sau mascuta. Regulile de aplicare sub ochi a produselor cosmetic difera de cele pentru fata. De exemplu: masca, nu trebuie sa se aplice direct pe piele, este mai bine sa o punem pe un tifon. Pentru inlaturarea mascutei se foloseste apa calda sau rece, dar cel mai bine este sa ne folosim de infuzii de plante medicinale. Dupa ce ati folosit infuzia este recomandad sa nu steargeti fata, doar sa o zvintati usurel cu un prosop. Timpul de aplicare este la fel ca toate celelalte masti, in mediu douazeci de minute.


1. Masca proteica cu miere de albini si faina de orz

Ingrediente: un albus de ou, 2 lingurite de miere de albini, 2 llingurite de faina de orz.
Aplicare: in albusul de ou batut usor se adauga mierea de albini si faina, totul se amesteca bine pina se primeste o compozitie omogena. Compozitia pregatita se aplica pe pielea din jurul ochilor timp de 30 minute. Mascuta se rec omanda sa fie scoasa cu apa calda si apoi cu rece. Aceasta compozitie foarte bine hraneste si tonizeaza pielea, dar nu se utilizeaza mai mult de 2 ori pe saptamina. Ca o procedura suplimentara la aceasta masca este aplicarea unei comprese cu infuzie de frunze de mesteacan.

2. Compresa rece cu infuzie din frunze de mesteacan

Ingrediente: 1 pahar de frunze proaspete sau uscate de mesteacan, 250ml. apa.
Aplicare: frunzele de mesteacan, se pun tr-un vas se toarna apa rece si se lasa sa se infuzeze timp de 8 ore, dupa care se strecoara. Se ia un tifon pus in mai multe straturi se umezeste si il aplicam pe piele sub ochi.Cind tifonul s-a zvintat il mai umezim din nou si iar il aplicam. Aceasta procedura se poate de repetat de 3-5 ori.

3. Gheata din lapte

Ingrediente: 100ml. lapte, 100 ml. apa.

Aplicare: amestecam laptele cu apa rece, apoi compozitia se toarna in forma si se pune la congelat. In fiece dimineata stergeti pielea din jurul ochilor cu un cubulet de lapte. Aceasta va oferi pielii senzatia de prospetime sio va toniza foarte bine. In plus dupa o baita de gheata te mai si trezesti pe linga toate.

4. Crema de noapte din unt nesarat

Ingrediente: 0,5 lingura flori uscate de musetel, de 0,5 linguri flori de tei, 1 lingură de masa cu unt, 1 lingura de masa cu ulei de ricin, 100ml. apa.
Aplicare: florile de musetel si de tei se infuzeaza timp de 15 minute, dupa care se strecoarasi se lasa sa se raceasca. Doua linguri de masa de infuzie se amesteca cu uleiul de ricin si untul. Ca urmare, trebuie sa obţineti o masa asemanatoare cu smintina groasa. Crema gatita se pune la frigider unde poate fi pastrata timp de 5-7 zile. Aceasta crema se aplica inainte de culcare sub ochi si pleoape. Hraneste bine pielea si diminueaza ridurile.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.