Здоровье и красота
588

Berea care nu provoacă mahmureală

     Bereaeste una dintre cele mai consumate băuturi, iar excesul se simte imediat a doua zi prin mahmurealăcare nu poate fi evitată. Specialiștii australieni au inventat  un nou tip de bere spre bucuria amatorilor de bere.

        Specialiștii de la universitatea Griffith, din Queensland (Australia), au produs un nou tip de bere care îl hidratează pe cel care o consumă, și nu face opusul ca alte băuturi ce conțin alcool, scrie  inquisitr.com.

        Ei au produs de fapt două tipuri de bere, una dintre ele având mai puțin alcool în compoziție. Ben Desbrow, cercetător implicat în acest studiu, spune că berea produsă de ei s-a dovedit cea mai bună pentru a-i rehidrata pe cei care o consumă, în special după ce fac activitate fizică.

       Cea mai eficientă în această privință s-a dovedit berea cu un conținut scăzut de alcool. Se știe că cea mai mare problemă provocată de mahumreală este deshidratarea. Specialișiti au ajustat nivelul de electroliți din bere, iar rezultatul confirmă așteptările pe care ei le aveau.
 
 

via | sanatate.bzi.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.