Здоровье и красота
547

Ceai de Trandafir


        Trandafirul este o floare a inimii, la propriu şi la figurat. Specialiştii în medicina naturistă au demonstrat că preparatele din trandafir au puterea de a calma emoţiile şi de a proteja inima. Această floare vindecătoare mai este renumită şi pentru efectul de a echilibra mintea. Puține persoane știu ca ceaiul de trandafir are numeroase efecte curative. De exemplu știați faptul ca ceaiul de trandafir conține echivalentul a 60 de portocale în vitamina C? Eu spre exemplu, nu știam acest lucru.
          Ceaiul de trandafir are un  aspect  impresionant cu  o aromă plăcută,  frumos parfumat dar nu are un gust bine definit. Stimulează energia vitală și circulația sângelui; reface ficatul. Este foarte util ca remediu împotriva durerilor gastrice, insuficienței respiratorii și tulburărilor menstruale. Trandafirul combate radicalii liberi și face adevărate miracole în întreținerea pielii.  Iată care sunt efectele sale benefice asupra organismului:·        curăță organismul de toxine și răcorește corpul la propriu ajutând la eliminarea căldurii excesive acumulate în corp.
 
·        ajută la curățarea căilor respiratorii de la nivelul nazal până la nivel bronhic.


·        combate infecțiile toracale.
 
·        ajută la combaterea infecțiilor tractului digestiv și restabilirea florei intestinale normale.
 
·        împiedică reținerea lichidelor și ajută la funcționalitatea rinichilor.
 
·        este un remediu excepțional pentru diaree, gastro-enterită și dezinterie.
 
·        curăță ficatul, vezica și promovează fluxul normal al bilei.
 
·         ajută în lupta contra fertilității și perioadelor menstruale neregulate.
 
·        înlătură insomnia, oboseala și depresia.
 
·        este un bun laxativ.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.