Здоровье и красота
413

Beneficii surprinzătoare ale sărutului


      Sărutul reprezintă cea mai frumoasă formă de relaționare între două persoane. Este un gest care ne apropie și în care punem toată iubirea și încrederea față de cel de lângă noi. Atunci când vorbești despre sărut te gândești, în primul rând, la plăcerea pe care acesta ți-o aduce, fără a lua în considerare faptul că această activitate face foarte bine organismului. Aceste beneficii asupra sănătății ar trebui să vă motiveze să fiți pupăcioși, să vă bucurați de fiecare sărut primit.
 

Sărutul reduce stresul
Când te săruți cu cineva, previi formarea cortizonului. Cortizonul este un hormon responsabil de apariția insomniei, a stărilor de slăbiciune musculară sau de creștere a tensiunii arteriale.
 
Creează o stare generală de bine
În timpul sărutului, organismul secretă o substanță asemănătoare drogurilor, care creează acea stare de euforie pe care o simți când ești lângă persoana iubită.
 
Previne apariția timpurie a ridurilor
Sărutul solicita 30 de mușchi ai feței care, în mod normal, sunt în stare de repaus. Acest lucru are o influență considerabilă asupra tinereții și a supleții tenului.
 
Te ajută să-ți menții silueta
Deși sună neverosimil, în timpul unui sărut care durează un minut, poți arde până la 25 de calorii.
 
Întărește sistemul cardiovascular
Schimbările fiziologice care se produc în organism în timpul sărutului reglează tensiunea arterială și reduc colesterolul.
 
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.