Здоровье и красота
436

Tendințe în machiaj pentru această toamnă


           În acest an, machiajul de toamnă este inspirat de natură și accentuează trăsăturile naturale ale tenului. Se pune mare preț pe imaginație, fantezia culorilor fiind reliefată de nuanțe desăvârșite de maro subtil, piersică, bej sau auriu.
 
          De ce aceste alegeri? Ei bine, mai ales în sezonul rece, look-ul mat creează senzaţia limitării producţiei de sebum a pielii, ieșind în evidență prin accente calde și strălucitoare.
 
          Pe lângă culoarea deschisă a bazei de machiaj, fardul de obraz în culori calde și pastelate accentuează pomeții și dă un aer aparte machiajului. Încearcă un blush trandafiriu care să „îndulcească” liniile aspre ale feței.

           Vrei să mergi la o petrecere și ai nevoie de un machiaj glamoros care să completeze o ținută de seară? Încearcă efectul de „ochi de pisică”! Asta înseamnă că, pe lângă smokey eyes, să-ți alungești pleoapele cu ajutorul unui eyeliner. În acest fel, ochii ies mult mai tare în evidență și accentul cade pe paleta uniformă de combinații.  
 
           Dacă ești indecisă în privința culorilor, în funcție de ținută și de nuanța ochilor, poți alege violetul, burgundia și paleta diversificată a nuanțelor maronii. Asortează fardurile și combină-le astfel încât să ai pleoape multicolore.
 
          Spre final, nu uita de buze. Senzuale și în ton cu machiajul, rujurile închise, roșu și burgundia, sau variantele roz pal ori nude sunt pata de culoare ce oferă o prospețime aparte machiajului. Nu uita să aplici și un gloss care să dea un plus de strălucire.

via | www.clicksanatate.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.