Мода и Стиль
1166

Modele de fuste pe care sa le ai în sezonul de primăvară - vară

10 фото
image
Fusta – item-ul pe care orice femeie trebuie să îl aibă în garderobă. Item-ul pe care creatorii de modă îl reinventează şi îl reconstruiesc în fiecare sezon, până la cele mai mici detalii. Aşa cum era de aşteptat, şi anul acesta fusta este unul dintre elementele de bază ale garderobei feminine, fiind adoptat de fashioniste în cele mai neobişnuite, inedited şi extravagante moduri.

Ce modele de fuste să alegi în sezonul actual? Fustele asimetrice, deconstruite, cu volane sau foarte scurte, din denim sau jeans. La acestea se adugă câteva modele clasice, care au rămas actuale: fusta plisată, fusta midi cu accente retro, fusta conică sau fusta lungă.

Cum porţi fusta în 2017? Îndrăzneşte să o alături unor item-uri din registre aparebt diferite. Astfel, mixează fuste vaporoase cu jachete oversized, cu influenţe masculine sau de tip biker. Poartă fustele feminine cu tricouri sau hanorace sau chiar cu încălţări sport. Şi, nu în ultimul rând, în mix-uri cu diverse cămăşi.

În galeria foto vezi 10 modele di care să-ţi alegi favoritele în acest sezon menite să-ţi facă alegerile mai uşoare.

Foto: www.netaporter.com

10 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.