Мода и Стиль
817

Cele mai extravagante prezentări de modă


Prezentările de modă sunt considerate cele mai extravagante şi luxoase show-uri şi, într-adevăr, acestea valorează bilioane de dolari, mai ales că designerii, pe lângă bani, investesc şi foarte mult timp în crearea acestora.

Unii dintre ei aleg ca prezentările lor să fie clasice, tradiţionale unde, ţinutele să vorbească de la sine, în timp ce alţii preferă să creeze un adevărat spectacol. Cunoscuţi pentru astfel de prezentări sunt Chanel şi Alexander McQueen. Aşa că, iată o listă cu 15 cele mai extravagante prezentări de modă.

Thom Browne- colecţia de toamnă/iarnă 2012.

Prezentarea de modă susţinută de Thom Browne a avut loc în Librăria Centrală din New York, în anul 2012 unde, show-ul a pus foarte mare accent pe modelele care “au murit pentru modă”. Bineînţeles, aceasta a fost o metaforă însă, într-adevăr, modelele erau aşezate în coşciuge, iar feţele le erau acoperite cu un material alb şi foarte subţire. Între timp, restul colecţiei era prezentată cu ajutorul celorlalte modele care defilau în jurul coşciugelor.


Louis Vuitton- colecţia de primăvară/vară 2013.

Ei bine, colecţia de primăvară/vară 2013, semnată Louis Vuitton a avut în compoziţia sa patru scări rulante şi o podea impresionant de mare, în carouri alb cu galben, pentru a se potrivi cu piesele vestimentare. Colecţia a avut un aer aparte şi anume, cel al anilor ’60, având în centru foarte multe forme geometrice şi culori în contrast. Prezentarea a început cu cele patru scări rulante, luminate, unde, la câteva secunde şi-au făcut apariţia şi modelele.Louis Vuitton- colecţia de primăvară/vară 2014.

O prezentare de modă semnată Louis Vuitton, mult mai apreciată decât cea din anul anterior a fost aceea când scena a fost completată de un carusel negru şi o fântână, acestea oferind o imagine gotică. Majoritatea pieselor vestimentare din colecţie au fost negre şi, fiecare model a purtat câte o pană extravagantă, unele dintre acestea “defilând” direct de pe caii din carusel.Chanel- colecţia de toamnă/iarnă 2008.

Karl Lagerfeld iubeşte să creeze spectacole şi, dacă ar exista un titlu pentru acesta, l-am putea numi Regele Prezentărilor Extravagante din Modă. În anul 2008, acesta a optat pentru un carusel alb care a fost decorat cu clasicele accesorii Chanel, în dimensiuni extrem de mari. La acea prezentare de modă, au stat în primul rând Claudia Schiffer, Daphne Guinness, Charlotte Gainsbourg şi gemenele Olson.Chanel- colecţia de toamnă/iarnă 2014.

Ce a fost extrem de spectaculos la una dintre prezentările făcute de Chanel a fost atenţia la detalii. Podiumul a fost realizat ca un supermarket unde, peste 100 de mii de produse au fost inscripţionate cu brandul Chanel şi alte nume şi detalii fancy în limba franceză. Supermarket-ul Chanel a avut modele care s-au plimbat printre rafturi cu trolere sau coşuri de cumpărături şi au avut, mai degrabă, câte un rol. La finalul prezentării, Karl Lagerfeld i-a invitat pe cei prezenţi la show în supermarket pentru a se bucura de concept.Pierre Cardin- colecţie de primăvară/vară 2008.

Cu siguranţă, pe lista celor mai spectaculoase şi extravagante prezentări de modă se numără şi colecţia de primăvară/vară 2008 semnată Pierre Cardin care, a avut loc în deşert, pe muntele Mingsha Shan cu un podium construit pe dune.Fendi- colecţia de toamnă/iarnă 2007.

Pentru prezentarea colecţiei de toamnă/iarnă semnată Fendi, Karl Lagerfeld a închiriat Marele Zid Chinezesc cu 10 milioane de dolari. Prezentarea a avut loc la apus, iar 88 de modele au defilat pe o secţiune a acestuia. La acest show au luat parte 500 de invitaţi, iar pentru a combate temperaturile scăzute, scaunele erau încălzite termic, iar după prezentare, aceştia erau serviţi cu ciocolată caldă.Foto: Pinterest

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.