Мода и Стиль
1473

Tendinţe primăvară-vară 2016: accente tradiţionale

13 фото
image
Trebuie să recunoaştem că Valentine’s Day a trecut glorios şi, încă ne putem păstra zâmbetul pe buze aducându-ne aminte de cadourile primite, cina romantică, dar mai ales de ciocolata la care putem spune că am avut undă verde. Ei bine, ne apropiem tot mai rapid de zilele mult aşteptate de primăvară, în care trebuie să aducem un aer proaspăt garderobei noastre. Odată cu primii paşi făcuţi către luna martie, ne lovim de...tradiţii.

Cu toţii iubim cadourile, dar mai ales pe cele pe care au o semnificaţie. Anul acesta, putem aduce alături de banalele mărţişoare diferite piese vestimentare tradiţionale, printre care se numără celebra ie românească, dar şi accesorii, precum husele pentru gadget-uri sau genţile şi poşetele. Sunt foarte uşor de purtat şi, cel mai important, oferă un aspect feminin. Pentru a păstra ţinuta într-o linie cât mai simplă, este ideal ca aceste imprimeuri tradiţionale să fie purtate alături de piese în tonuri de alb şi negru. În felul acesta, cu siguranţă vom ieşi în evidenţă mulţumită contrastului creat.

Piesele vestimentare cu imprimeuri tradiţionale româneşti sunt o alegere potrivită pentru sezonul de primăvară- vară, mai ales că, încă de la începutul anului, marii creatori de modă au adus pe podium cu multă graţie imprimeurile florale şi grafismele, elementele principale care definesc arta populară românească.

Bineînţeles, designerii români ne stau la dispoziţie cu noi colecţii de sezon, dar acestea sunt nelipsite chiar şi din colecţiile brand-urile comerciale, sub diferite forme, nuanţe şi mărimi. Indiferent de ţinuta pe care o alegi, fie ea una de seară sau de zi, cu siguranţă vei fi o mândruţă fashionistă în centrul atenţiei.

În cazul în care nu ai nicio idee despre cum ai putea purta aceste imprimeuri, noi am pregătit câteva sugestii care ţi-ar putea uşura ziua.

Pentru o ţinută de seară, ai putea opta pentru o rochie neagră, midi, cu mâneci lejere şi cu imprimeu floral subtil. Adaugă o pereche de pantofi stiletto în acelaşi ton şi păstrează o linie cât mai simplă.

În cazul în care consideri că acest imprimeu nu te evidenţiază aşa cum ţi-ai dori, poţi opta pentru accesorizarea telefonului sau a tabletei. Cu siguranţă vei fi remarcată chiar şi în felul acesta. De asemenea, chiar şi o geantă de mici dimensiuni care să conţină accente tradiţionale i-ar putea face pe cei din jur să te admire.

Pentru o ţinută de zi, lejeră, poţi opta pentru o ie, o pereche de pantaloni din piele, la care poţi adăuga cu încredere accesorii statement, lăsând ca ia să fie cea care te scoate în evidenţă. Bineînţeles, mai ales dacă eşti adeptă stilului boho, poţi opta chiar şi pentru rochii cu accente tradiţionale, cu sau fără o curea împletită în talie alături de un look feminin şi discret cu bucle lejere.

13 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.