Мода и Стиль
1717

Coafuri în tendință pentru 2016


Cum 2015 se apropie de sfârșit, e timpul să aruncăm o privire la ceea ce va fi în trend anul viitor. Așa cum în fiecare an sunt noutăți și mereu sunt la modă alte haine și accesorii, la fel se întămplă și în materie de coafuri.

Iată ce coafuri vor fi în tendință în 2016:


Bob lung

Păr tuns bob este surprinzător de ușor de purtat și este o reminiscență de stil, tunsoare aleasă și de fotomodelul britanic Kate Moss. Desigur, este potrivit pentru un look casual, la modă, dar face, de asemenea un contrast mare pentru a crea un aspect foarte elegant, așa cum se vede pe Kristen Stewart și Rita Ora. Această tunsoare arată cel mai bine pe părul care nu a fost spălat de curând, care este perfect pentru oricine nu are timp să stea să-l aranjeze. Pentru a-i da acest aspect, optează să speli părul cu un șampon uscat pentru a-i da viață. Stiliștii recomandă utilizarea unui spray pe bază de sare, aplicat spre capetele vârfurilor, care va adăuga textură și volum. Părul va arăta minunat, așa ciufulit.


Vârfurile vopsite

Acesta este noul termen pentru acest tip de coafură în 2016 și este o tehnică care include aplicarea de culori foarte fine pe fire de păr, ajutându-l să arate multidimensional și mai natural, decât de obicei. Am văzut acest look la celebrități cum sunt Allison Williams, Jessica Alba și Eva Longoria, și poți cere stilistului tău pentru a păr culoarea pentru un efect și mai natural. Spune stilistul Saboo că, «Babylights sunt subtile, dar superbe. Perfecte pentru oricine vrea să încerce să se vopsească pentru prima dată sau cineva care vrea să modereze culoarea, prin alegerea a ceva și mai natural.


Părul ondulat

Se pare că acest trend va fi cel mai căutat în 2016. Acestea sunt surprinzător de ușor de făcut, și versatilitatea lor înseamnă că răsucirea părului este perfect pentru orice ocazie. Începe prin perierea încurcăturile din păr și apoi pune ambele mâini în cazul în care dorești să fie foarte ondulate. Este elegant la ceafa sau du-te pentru un coc de top, dacă vrei ceva distractiv și modern. Pur și simplu răsucește părul într-o singură direcție într-un coc și apoi cu ajutorul unor agrafe de păr, fixezi firele rebele.


Părul creț

Părul creț are un aspect distractiv, care se simte în stare proaspătă și nedemodat pentru 2016, stil ales și de modelul Gigi Hadid. Acesta este perfect pentru părul drept și va arăta bine pentru a merge la o petrecere. Părul drept este ușor de încrețit, mai ales dacă alegi să le ondulezi doar puțin.

Pur și simplu iei o șuviță de păr pe care o învârți pe aparatul de ondulat, îl lași 5-10 secunde, dar asigură-te că nu-l apropii de rădăcină. Ondulează părți aleatorii de păr pentru un stil ceva mai subtil. În plus, dacă vrei să-l ai creț într-un mod natural, împletește părul în codițe după ce l-ai spălat. După ce îi dai drumul, acesta va fi creț.


Accesoriile pentru păr

Accesorii vor fi principalul punct de atracție pentru sezonul următor, iar acest lucru poate face coafura mult mai elastică, decât ai putea crede inițial. Pentru a atenua o privire masculină, adaugă o tiară sau un accesoriu strălucitor. Pentru un stil clasic și plin de farmec, alege să adaugi niște extensii de păr.

Poți, de asemenea, adăuga strălucire coafurii cu un accesoriu din argint sau aur roz, cava metalic, așa cum aleg să poarte pe podium modelele Chloe și Lanvin.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.