Мода и Стиль
708

De ce este bine să ai o garderobă simplă?


Știm cât de greu este dimineața să alegi cu ce să te îmbraci. Aceste dileme apar, în primul rând, pentru că ai prea multe variante. Simplifică-ți garderoba și îți va fi mult mai ușor să alegi hainele pe care să le porți.

Economisești timp

Când ai mai puține haine, nu mai pierzi timpul gândindu-te cu ce să te îmbraci și ești gata mai repede. Poate nu ți se pare important, dar și dacă economisești 10 minute zilnic, chiar vei vedea diferența.


Nu te mai stresezi

Când îți simplifici garderoba, ești obligată să rămâi la hainele care chiar îți plac și îți faci mai mult spațiu în dulap. Când nu trebuie să te gândești prea mult înainte să îți compui ținuta, nu te stresezi în legătură cu ce urmează să porți.

Îți creezi un stil propriu

Odată cu reducerea posibilităților vestimentare, reușești să îți creezi un stil propriu și să ai mai multă încredere în tine.

Greșeli pe care le faci când îți compui garderoba

O garderoba simplă este cea mai bună metodă de a avea un stil vestimentar impecabil. Nu ai nevoie de foarte mult pentru a te îmbrăca bine. Problemele și dezastrele vestimentare apar atunci când cumperi mai mult decât ai nevoie. Femeile au tendința de a cumpăra haine atunci când vor să umple un gol, potrivit psihologilor. Așa ajungi să investești în produse pe care nu le vei purta niciodată sau care nu ți se potrivesc. Încearcă să te abții și să cumperi doar atunci când ai nevoie de ceva.

O altă greșeală este să îți cumperi haine în aceleași nuanțe. Dacă ai șifonierul plin de culori neutre, nu este de mirare că nu știi cu ce să te îmbraci. Include întotdeauna și piese în nuanțe aprinse și vei obține, astfel, o garderobă versatilă, fără să ai foarte multe haine.

Este important ca hainele tale să nu fie potrivite doar pentru locul de muncă. Nu este nimic greșit să cumperi și haine lejere sau ceva mai sexy, pe care să le porți și în alte locuri.


Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Baza garderobei tale trebuie să fie compusă din piese clasice, precum rochia neagră, bluza în dungi, pantalonii negru, un sacou roșu, o pereche de blugi skinny, o cămașă albă și o pereche de pantofi nude. Mai departe, când îți cumperi haine, asigură-te că alegi lucruri care pot fi purtate cu cel puțin alte trei piese pe care le ai deja. În caz contrar, riști să iei ceva ce nu vei purta decât o dată.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.