Мода и Стиль
1299

Cum să te îmbraci la o petrecere la piscină


Vara, pe lângă nunțile în aer liber, este și sezonul petrecerilor la piscină. Acestea necesită o altă abordare din punct de vedere vestimentar. Dacă ești invitată la o asemenea petrecere și nu știi cu ce să te îmbraci, noi te ajutăm. Îți prezentăm 5 piese statement pentru un pool -party.

Costumul de baie. Alege un costum de baie în care să te simți ca un rock star. De asemenea, acesta trebuie să fie confortabil. Poți alege un sutien de tip bandeaux cu o acoperire mai mare. Și nu te feri de culoare, vara asta se poartă culorile neon.

Nu ai nevoie de multe bijuterii sau un machiaj dramatic pentru a arăta bine. O pălărie și o pereche de ochelari de soare sunt accesoriile perfecte pentru un pool-party. De asemenea, acestea te vor proteja de razele solare.
Jeanși. Alege o pereche de jeanşi scurți în care să te simți confortabil. Dacă preferi o piesă vestimentară mai girlie, poți alege o rochie cu un print floral.

Încălțămintea este un element important, deoarece trebuie să fie comodă și să nu fie alunecoasă. Alege o pereche de sandale sau o pereche de espadrile.

Crop-top. Pentru partea de sus a outfit-ului alege un crop-top în culori deschise. Poți alege unul cu un print floral sau franjuri pentru un look chic.

via | http://www.glamour.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.