Мода и Стиль
1398

Care sunt trendurile de frumusete pentru miresele anului 2015


Care sunt trendurile de frumusete pentru miresele anului 2015 dezvaluite de Hair-stylisti, ce coafuri pot adopta femeile ca sa acapereze toate privirile in cea mai importanta zi a vietii lor, dar si care sunt greselile pe care le pot face in cautarea perfectiunii.

“Miresele anului 2015 vor purta coafuri cat mai lejere, naturale, fara sa fie exagerate. Se pune accent pe luciul parului si pe evidentierea trasaturilor fetei. Buclele alese sunt medii, foarte usor definite si cu varfurile mai lasate. Se poarta parul pe jumatate prins sau ponny tail-ul, accesorii cat mai finute si discrete si sunt in trend florile naturale in par, chiar fara voal".


«Pentru miresele care vor o coafura cu par prins, se alege prins cat mai lejer si usor dezordonat, iar coafura mai poate fi combinata cu cateva impletituri daca ne permite rochia. Nu recomandam cocurile fixate puternic”, explica specialistii.Foarte importanta in ziua nuntii este si culoarea parului, care trebuie sa fie proaspata si aleasa cu grija: “Culoarea aleasa nu trebuie sa fie tipatoare, trebuie sa fie proaspata, cu usoare degradeuri pentru a evidentia naturaletea, feminitatea si pentru a pune cat mai bine in evidenta coafura. Volumul se va purta tot timpul atata vreme cat parul nu este tapat si neaparat de evitat agrafele la vedere. Se pot folosi si acele de par invizibile”.De ce trebuie sa se fereasca viitoarele mirese? “Din punctul nostru de vedere, mireasa trebuie sa arate cat mai feminina, senzuala, in niciun caz o papusa ultra machiata, prea coafata, mult prea falsa. Cu siguranta si mirii prefera sa recunoasa femeia cu care se casatoresc si sa nu fie luati prin surprindere de aparitia “altei dive”.

via | http://www.perfecte.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.