Мода и Стиль
2275

Tendințe și modele de rochii de plajă pentru vara 2014

Este atât de greu să se facă distincția dintre tunică și rochie de plajă, doar bazându-ne pe complexitatea de detalii de a face cele mai interesante imagini de modă individuale. Pentru cele mai exigente femei, ele pot fi satisfăcute cu noile colecții de rochii de plajă pentru primăvara vara 2014.În cea mai mare parte, designerii se concentrează pe rochii lungi de plajă. Evazate, drepte,cu bretele, sarafane, cu mâneci americane sau cu privire la curea, modele baby doll, și simple, rochii fără mâneci V -gât sunt modelele cele mai comune în noua colecție de primăvară/vară.

Compromisul este refuzat în noul sezon. Cu toate acestea, cele mai preferate sunt rochiile maxi sau modelele mini extreme. Rochiile de plajă, cămașa rochie sunt, de asemenea, populare.Există o relevanță între rochii tricou, stiluri simple și rochii maxi. Mai mult decât atât, modelele geometrice și printuri sunt must-have-ul acestui sezon.

Broderii și franjuri, dantele decor, inserții tricotate și țesute sunt utilizate în mod obișnuit pentru rochii de plajă în sezonul cald.Sunt introduse haine plaja de diferite lungimi, ca alternativă la rochie. Designerii creează, de obicei, un set de costume de înot.

via | http://www.glamourgirl.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.