Мода и Стиль
673

Ce poartă bărbaţii anul acesta: regulile de bază din 2014, în privinţa ţinutelor

4 фото
image
În 2014, bărbaţii sunt îndemnaţi să-şi ia la revedere (doar la revedere, într-adevăr, doar moda se mai şi repetă) de la tricourile în culori vesele de tipul rozului, portocaliului şi verdelui fosforescent. Ştim, abia v-aţi obişnuit cu purtatul lor şi n-a trecut mult timp de când aţi încetat să le priviţi ca şi cum ar fi fost create special pentru prietenele voastre. Însă va fi nevoie să reveniţi la culorile clasic masculine, în 2014, cele pe care le consideraţi singurele care există înainte să vină moda pe capul (şi asupra buzunarului) vostru. Pe lângă această primă tendinţă, styliştii avertizează că alte două tendinţe ale anului în curs sunt blugii albi şi pantalonii îndoiţi. O să-i găsiţi peste tot şi o să aveţi posibilitatea să-i purtaţi pe cei care vi se potrivesc cel mai bine şi care vă caracterizează cu adevărat.

FĂRĂ CULORI VESELE ŞI PUTERNICE

Dacă anul trecut au fost în trend nuanţele bogate, fosforescente chiar şi cele pastelate, anul acesta predomină culorile închise şi subtile. Cele mai în trend sunt verdele kaki, burgundy şi albastrul închis. Dar va fi destul de uşor să observaţi şi mai clar care sunt culorile sezonului, întrucât noile colecţii vor ajunge curând în vitrinele magazinelor. Principiul de bază al anului 2014: cu cât culoarea e mai “de bărbaţi”, cu atât e mai în trend.

Aşa că renunţă deocamdată la pantalonii roşu deschis sau verzi -de efect, anul trecut, dar nu şi anul acesta- şi la tricourile în culori puternice şi luminoase şi întoarce-te la blugii clasici şi cămăşile în culori neutre. N-o să fie tare greu, totuşi, doar ştim că au fost prima ta dragoste.
Dar totuşi…

BLUGII ALBI

Anul acesta se poartă blugii albi. Ştim, nu tocmai blugi clasici, dar de mare efect acum. Aşa că nu scoate din dulap doar blugii de care-ţi spuneam mai sus. În 2014 nu se mai aplică regula universală masculină că se poartă doar vara şi nu mai eşti încurajat să îi părăseşti de cum vine luna septembrie. Partea bună e că se potrivesc cu orice tricou, în timpul verii şi o să arate pretty cool asortaţi cu jacheta potrivită, primăvara această. Dar vorbim de blugi albi: nu crem sau ocru.

PANTALONII ÎNDOIŢI

Partea bună în legătură cu această tendinţă a sezonului e că, în 2014, nu mai trebuie să fugi la croitor să-ţi scurteze pantalonii pe care i-ai cumpărat. Poţi pur şi simplu să-i îndoi şi să-i transformi într-o piesă senzaţională din ţinuta ta, anul acesta.

Galerie Foto: FashionBeans.com

via | http://fashion365.ro

4 изображения

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.