Мода и Стиль
591

Сum să aduci marea la tine acasă


    Stilul marin este un mix între eleganță, simplitate și o adevarată invitație la confort și relaxare. Practic, este o combinație eclectică între modern și vintage, între piese de mobilier alb, potrivite în dining sau dormitor și accesorii cu accente de albastru și roșu, nuanțe în culoarea nisipului, date de parchetul din lemn.
       Printre deadline-uri și proiecte, gândul îți zboară deja la plajele cu nisipul fin și auriu, la apa turcoaz a mării, la relaxarea din vacanță. Poți aduce mai aproape marea, folosindu-i culorile și nuanțele surprinzătoare, chiar în amenajarea locuinței tale.

 

       Potrivit oricărui tip de spațiu, stilul marin este un mix între eleganță, simplitate și o adevărată invitație la confort și relaxare. Practic, este o combinație eclectică între modern și vintage, între piese de mobilier alb, potrivite în dining sau dormitor și accesorii cu accente de albastru și roșu, nuanțe în culoarea nisipului, date de parchetul din lemn.
    Așadar, foloseștealb pentru pereți și pe alocuri, pentru a crea un contrast plăcut, finisează-i cu un tapet în tonuri de albastru marin sau bleu. Îi poți decora cu tablouri care ilustrează marea, curame din scoici ori melci în care sunt fotografii dragi din vacanțele tale la mare, ori cu oglinzi vintage.
     Pe patul din dormitor și pe canapeaua din living, pune perne cu motive marine, cu dungi alb -albastre sau în nuanțe puternice de roșu. În ceea ce privește mobilierul, alege unul de culoare albă, cu aspect ușor uzat sau cu elemente de lemn împletit, iar pentru podea, folosește un covor tradițional, în nuanțe de bleu. Așează pe terasă, locul tău preferat pentru a-ți savura cafeaua, o măsuță din lemn, vopsită în albastru puternic și nu uita de sezlong, pe care îl poți acoperi cu o saltea și perne de asemenea în culori marine.
 

via | www.garbo.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.