Мода и Стиль
532

Gențile cu franjuri

      Accesoriile cu franjuri se numără printre cele mai hot piese ale anului 2013. Având un aer foarte boem, gențile cu franjuri se integrează cu succes în ținutele romantice, de inspirație boho-chic. Fie că alegi genți oversized cu franjuri, plicuri sau genți mini cu franjuri, vara aceasta nu trebuie să îți lipsească din garderobă o asemenea piesă.
 
     Gențile oversized cu franjuri pot fi purtate atât în oraș, cât și la birou, dacă dorești să îți completezi outfit-ul cu un accesoriu inedit, care să îți ofere un look foarte la modă. Dacă vrei să obții un outfit simplu, dar chic, asortează o geantă oversized cu franjuri la o rochie maxi cu un imprimeu foarte colorat și la o pereche de sandale romane. Gențile mini cu franjuri sunt ideale pentru zilele de vară, când vrei să compui o ținută relaxată, dar stilată. Poartă-le la cămăși din denim, rochii vaporoase, blugi skinny sau pantaloni scurți și creează outfit-uri casual, dar foarte romantice. O altă variantă de geantă mini cu franjuri, de inspirație hippie, este cea tip sac.Plicurile cu franjuri sunt și ele la mare căutare sezonul acesta. Dacă ești invitată la o petrecere, asortează un plic cu franjuri la o pereche de pantaloni scurți din piele, o cămașă simplă și o pereche de sandale cu tocuri înalte.

via | www.divahair.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.