Мода и Стиль
533

Cele 10 porunci pentru vestimentaţia unui om de afaceri

Vestimentaţia este un element important în business, iar orice om de afaceri trebuie să şi-o aleagă cu atenţie. Iată cele 10 reguli pe care orice om de afaceri trebuie să le respecte în privinţa hainelor pe care le poartă la birou.
 
1 Haine mai mici sau mai mari!Nu purta haine mai mari sau mai mici decît măsura ta!
 
2. Nu copia stilul colegilor!Crează-ţi un stil propriu! Vei fi mai apreciat astfel!
 
3 Nu folosi două zile la rînd aceeaşi culoare de cămaşă! Colegii pot crede că porţi aceeaşi cămaşă
 
4. Pune accentul pe accesorii de calitate!Dacă nu dispui de un buget considerabil pentru multe costume şi cămăşi, cheltuie cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate.
 
5. Nu purta la birou pantofi deterioraţi!Este preferabil să ai o pereche de pantofi pe care o porţi doar la birou şi care să arate mereu bine. Pentru drumul pînă la birou poţi încălta o altă pereche care poate fi chiar sport şi, deci, mai confortabilă.
 
6. Nu le spune colegilor de unde îţi cumperi hainele! Această regulă se aplică şi accesoriilor. Este posibil că unii dintre ei să-ţi copieze stilul.
 
7. Nu te lua mereu după trendurile generale!S-ar putea să nu ţi se potrivească o anumită linie! Este mai important să fii armonios îmbrăcat, decît să fii într-un trend care nu te reprezintă.
 
8. Nu te îmbrăca mai scump decît şeful tău!  Nici mai ostentativ.
 
9. Consultă-te vestimentar cu colegii despre care se spune ca au simţ estetic!Vei avea de cîştigat, iar relaţia voastră de prietenie se va consolida.
 
10. Dacă tu eşti fashion-istul biroului, ajută-i pe cei care au curajul să te întrebe!  Acest lucru va însemna mult pentru ei.
 

via | wall-street.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.