Мода и Стиль
804

Știi să asortezi corect pantofii roșii?

15 фото
image
        Tânjesti la ei din fața vitrinelor și încerci să îți faci curaj să îți achiziționezi o pereche, însă ceea ce te oprește este faptul că nu știi cum să îi asortezi corect. Pantofii roșii pot ridica, într-adevar, dificultați chiar și celor mai pasionate fashioniste, de aceea îți venim în ajutor.
          Roșul este o culoare intensă, cu multă personalitate, care atrage atenția ngreșit asupra celei care o poartă. Mai mult decât atât, combinată greșit, ea poate transforma o ținută reușita într-un adevărat dezastru vestimentar.
          Pentru a te feri de situații rușinoase, îți oferim șase sfaturi de care trebuie să ții cont când încalți o pereche de încălțări de această culoare.

Ținunegre
     Dacp verei să mergi la sigur, poartă pantofii roșii cu pantaloni, fuste sau  rochiinegre. Evită articolele deschise la culoare în partea de jos a corpului pe cât posibil, deoarece acestea nu vor face decât să evidențieze și mai tare nuanța aprinsă.

Tinute neutre
      Roșul trebuie echilibrat cu nuanțe neutre, liniștite, care să îl completze, nu să îl acapareze. Poartă deci cămași bej, gri, albe, îndreaptă-ți atenția către pasteluri și nu uita că look-ul navy se potrivește de minune cu pantofii îndrăzneți în aceată nuanță.
Haine cu imprimeuri
          Cel mai indicat imprimeu este cel animal, însă te poți juca și cu altele atâta timp cât ești atentă la nuanțele folosite. Evită florile, nuanțele aprinse și ai grijă să nu încarci outfit-ul prea mult: în definitiv, pantofii roșii sunt articolele centrale care trebuie să atragă atenția, nu toate celelalte.

Culori aprinse
    Nu combina niciodată rozurile aprinse și culorile neon cu pantofii roșii deoarece nu vei face decât să îți atragi critici negative. Ține minte, nu vrei să semeni cu un semn rutier, ci vrei să fii văzută drept o femeie cu bun gust,  care îndrăznește să iasă din tipare în mod pozitiv.

Multe alte articole roșii
       Dacă doar purtând pantofi roșii atragi atenția, gândește-te la efectul pe care îl provoci dacă porți această culoare din cap până-n picioare! În afară de ținutele complet negre, outfit-urile monocrome sunt pur și simplu desființate de specialiștii din modă.

Haine verzi 
       Știm că la școală am învățat că roșul și verdele sunt culori complementare, însă dacă nu vrei să pari unul dintre spiridușii lui Moș Crăciun, evită această asociere.

via | www.perfecte.ro

15 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.