Образование и культура
1148

Idei pentru mămici: Lucrează de acasă!


Ai nevoie să câștigi câțiva bani în plus, lucrând de acasă? Vrei un nou job, care să se potrivească cu viața de familie? Următoarele idei te vor ajuta să descoperi ce activități îți pot suplimenta venitul.
Ce spui de bijuteriile hand made?

Fie că alegi să lucrezi cu fimo, cu hârtie sau cu pensula, cert este că bijuteriile hand made sunt la mare căutare, datorită unicității lor. Unele mămici au mers puțin mai departe și s-au axat pe confecționarea de coliere pentru alăptare, panouri de joacă pentru copii (care să îi ajute să își dezvolte motricitatea) sau cutii de bijuterii. Dacă nimic din ce ți-am sugerat nu îți surâde, ce spui de tricourile pictate, de body-urile aniversare sau de accesoriile speciale pentru pitici eleganți?

Distribuitor de produse

Îți mai aduci aminte de revistele acelea cu produse cosmetice, care circulau din mână în mână în liceu? Ei bine, nici gospodinele nu refuză un parfum, o cremă sau un șampon mai ieftin. Așa că de ce nu ai intra din nou în sistem? Găsești cliente posibile printre mămicile din parc, printre vecine sau printre colegele de muncă ale soțului. Cine nu ar vrea să economisească ceva bănuți? În acest timp tu îți iei gratuit produsele de care ai nevoie, din discounturile acumulate din comenzi.

Cumpără o franciză

Aici deja vorbim de o investiție. Dar sunt multe firme mici care primesc creditare sau fonduri nerambursabile, deci ai ocazia perfectă să te gândești la o afecere. Cu o franciză intri în afaceri, dar nu pe cont propriu, ci folosind metodele deja încercate și testate de o altă societate, numită francizor. Vei plăti francizorului o sumă pentru un pachet care îți oferă un «teritoriu» exclusiv și îți permite să folosești numele său de brand, metodele de operare, tehnologia sau produsele pentru o anumită perioadă, să zicem de cinci ani, pe baza unui contract cu posibilitatea de reînnoire.


Free lancer

Dacă lucrezi într-un domeniu care îți permite să lucrezi pe cont propriu (scris, proiectare, programare), atunci asta ar putea fi o oportunitate pentru tine. Dacă ai nevoie de sfaturi, sigur găsești în comunitate alte mămici dispuse să te ajute. Poate ești bucătar sau cofetar și faci prăjituri bune, cele mai bune din oraș, sau ești croitoreasă și creezi rochii de ocazie speciale. Astfel, lucrezi în domeniul în care ai pregătire și te ocupi și de familie.

Îngrijirea copiilor

Dacă tot stai acasă și te ocupi de copilul tău, sau ești înebunită după prichindei, de ce să nu ai grijă și de copilul unui vecin, contra unei sume de bani. Această oportunitate poate fi incredibil de plină de satisfacții, cu tot cu beneficiile de a lucra de acasă.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.