Образование и культура
704

Fraze pe care oamenii inteligenţi le rostesc frecvent


Să fii inteligent nu înseamnă neapărat că trebuie să ştii toţi artiştii renascentişti. Oamenii inteligenţi sunt deştepţi, activi şi întotdeauna însetaţi de cunoaştere, respectându-şi propria persoană, cât şi pe cei din jur. Stiu că poveştile de succes au la bază fapte, iar faptele iau naştere din gânduri şi decizii. Tocmai de aceea cuvintele pe care ni le spunem sunt foarte importante pentru noi înşine.

Iată care sunt cele mai frecvente fraze pe care le rostesc oamenii inteligenţi.

„Dacă nu vrea nimeni să o facă, o voi face eu!”. Singurul mod de a te face remarcat este de a accepta să faci ceva ce altora li se poate părea dificil. În felul acesta, vei putea acumula chiar mai multe cunoştinţe.

„Nu a fost chiar atât de rău”. Fiecare eşec reprezintă şansa de a învăţa ceva nou, dar mai ales, de a trece peste unele dificultăţi. Problemele sunt inevitabile aşa că, încearcă să te împaci cu ele.

„Nu le pot face pe toate astăzi, dar cel puţin mă voi apuca de ele”. Planurile noastre nu au nicio valoare dacă nu încercăm să le realizăm. Iar dacă luăm lucrurile pas cu pas, ne va fi mult mai uşor să continuăm ceea ce avem de făcut în ziua următoare.

„Mai puţine vorbe, mai multe fapte!”. Oamenii care vorbesc foarte mult de reuşitele lor consideră că în felul acesta se pot face remarcaţi. Aşa că, făcând totul fără prea mult tam-tam, vei demonstra mult mai multe.


„Nu am de ce să-mi fac griji de părerile persoanelor care nu mă cunosc”. Este viaţa ta aşa că, tu decizi ce este cel mai bine pentru tine. Poţi asculta de cei apropiaţi, dar nici asta nu trebuie să faci prea des.

„O să vă arăt eu vouă!”. Uneori, este nevoie de un moment de furie care să te motiveze să faci un anumit lucru. Poate părea copilăresc, dar chiar funcţionează.

„Data viitoare voi fi mai bun”. Dacă ai făcut ceva bine, nu te opri. Întotdeauna gândeşte-te că trebuie să aduci îmbunătăţiri.

„Cu cât încerc mai mult, cu atât sunt mai bun”. La un moment dat descoperim că nu suntem chiar atât de talentaţi într-un anumit domeniu, dar aici nu este vorba doar de talent. Succesul vine întotdeauna la cei care muncesc din greu.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.