Образование и культура
512

De ce purtăm verigheta pe degetul inelar?


Verigheta este simbolul iubirii. Verigheta este una dintre cele mai prețioase bijuterii pe care le purtăm și nu doar pentru valoarea financiară, ci pentru că reprezintă simbolul unității și a fidelității față de cel căruia i-ai jurat credință toată viața!

Dar te-ai întrebat vreodată de ce se poartă verigheta pe degetul inelar și nu pe oricare alt deget? Sau care este de fapt semnificația ei?

Iată o explicație credibilă, inspirată dintr-o tradiție chinezească, și care poate explica de ce se poartă verigheta pe degetul inelar:

Ce semnificație are fiecare deget în parte?

1. Degetul mare: reprezintă părinții.
2. Arătătorul: reprezintă frații.
3. Degetul mijlociu: ești tu.
4. Degetul inelar: reprezintă partenerul tău de viață.
5. Degetul mic: reprezintă copiii tăi.

Acum că știi ce reprezintă fiecare deget în parte, îți propunem un exercițiu prin care îți vei da seama de ce se poartă verigheta pe degetul inelar:

Apropie palmele față în față, astfel încât toate degetele se vor atinge, cu excepția celor mijlocii pe care le vei duce cu buricul degetelor către interiorul palmelor. Apoi încearcă să desparți degetele mari fără a le despărți și pe celelalte. Îți va fi ușor să faci asta pentru că degetele mari reprezintă părinții, de care vă veți despărți la un moment dat.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.