Образование и культура
542

Tipuri de amici de șters din lista de Facebook


Pe nesimțite, ai ajuns să numeri printre amicii tăi pe Facebook și pe unii pe care mai mult îi tolerezi decât să-i placi sau care chiar te agasează cu postările lor. Revizuiește-ți lista și începe să elimini pe cei mai deranjanți.

Împătimitul de jocuri

Nu-l cunoști prea bine, dar te bombardează cu invitații la tot soiul de jocuri. Îndepărtându-te de astfel de „amici”, nu vei fi tentată să te apuci vreodată de jocuri care-ți ocupă mult prea mult timp și care se transformă într-o dependeță. Dacă are acest obicei și o persoană pe care o cunoști, explică-i că nu vrei să mai primești invitații la jocuri.

Părintele excesiv de mândru de odrasla lui

Sigur că poți să ignori prietenii care postează nenumărate imagini cu copiii sau nepoții lor în tot felul de ipostaze, dar dacă nu cunoști prea bine persoana, o poți scoate din lista ta. N-ai nevoie să afli zilnic absolut tot ce a făcut piciul unui necunoscut, cu atât mai mult când părintele cere sfaturi și postează imagini când cel mic are iritații pe piele sau alte probleme de sănătate.

Amatorul de pornografie

O fi el pasionat să vadă imagini cu tentă sexuală, dar nu trebuie s-o știi și tu. Scapă de postările lui și elimină-l din lista ta de prieteni. În general, n-ar trebui să păstrezi pe cineva cu care n-ai nimic în comun.


Certărețul

Îl recunoști după faptul că indiferent de postarea ta găsește câte un cusur sau un motiv de ceartă. Nu permite în lista ta pe cineva care se prostdispune sau care ține să-ți spună cum să folosești un site de socializare. Dacă-ți place să-ți expui opiniile politice sau supărările, ești liberă s-o faci. Mai mult, dacă observi jigniri sau cuvinte urâte în comentariile pe care le postează înseamnă că nu are ce să caute printre amicii tăi.

Veșnicul străin

Inițial, poate-ți părea interesant și ai acceptat invitația de a fi în lista prietenilor tăi. Dacă între timp n-ați reușit să vă cunoașteți prin intermediului Facebook, cu atât mai puțin în realitate, nu are rost să-l păstrezi printre amici. Ca prieten, poate avea acces la imagini și informații personale pe care le rezervi doar prietenilor.

Fostul iubit

Oricât de mult ați ținut unul la altul, ați avut motive serioase să vă despărțiți și-ar fi niște copilării să crezi că mai poate fi ceva între voi sau să-l tachinezi postând fotografii cu actualul partener, dacă ai

Șterge de pe site-urile de socializare și fotografiile făcute împreună cu fostul, mai ales dacă apăreți în timp ce vă îmbrățișați sau vă sărutați. Nu vrei să le vadă și actualul iubit. Oricum, ar fi indicat să păstrezi doar pentru tine aceste imagini.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.