Образование и культура
641

Ce cadouri sa faci persoanelor pe care nu le suporti?


Da. Și acestea trebuie să primească daruri de revelion, dacă vin la pachet cu o rudă tare dragă ție pe care ai invitat-o la tine sau la care trebuie să mergi. Însă, nu știi cum să faci să-i arăți că, deși nu sunteți în cele mai cordiale relații, și a ținut morțiș să-ți treacă pragul sau să dea ochii cu tine… în deplasare, nu este o persoană pe care o ai la inimă.

Cel mai bine poți face asta printr-un cadou… ”nimerit”. Iată câteva variante!

Carduri-cadou expirate

În cazul în care ai rătăcit prin sertar un card cadou de la vreo promoție, dar nu este în termen, poți fără probleme să-l pasezi unei astfel de persoane. Împachetezi plasticul într-un plic, pui o fundiță pe el și va arăta ca un cadou perfect. Nu vei da rău în fața celorlalți oaspeți, iar invitatul-problemă va rămâne cu gura căscată.


Jocuri complicate pentru copiii lor

Dacă persoana cu care trebuie să dai ochii are copii, îi poți lua un joc destinat, chipurile, acestora. Trebuie să fie vorba despre ceva foarte complicat, fie de asamblat, fie de jucat, astfel încât antipaticul va fi pus în dificultate în fața alor lui, atunci când va fi rugat să le arate darul. Din aceeași categorie fac parte și jucăriile foarte zgomotoase sau enervante, care vor fi folosite de odraslele musafirului nepoftit.

Cel mai ieftin vin

Este clar că nu trebuie să-ți irosești banii pe o persoană pe care nu o prea suporți. Cel mai bun cadou este să îi cumperi un vin foarte ieftin. Scapi fără prea multă bătaie de cap, mesajul va ajunge direct la destinatar și nu vei fi nevoit să cheltuiești o avere.


O carte pe care ai cumpărat-o, ai citit-o și nu ți-a plăcut

Se spune că nu este bine să aruncăm cărțile. Însă ce facem cu cele pe care le-am citit și nu ne-au plăcut de nici o culoare. Le dăruim unor astfel de persoane care se insinuează de sărbători în viețile noastre.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.