Образование и культура
509

Сele mai enervante persoane din lista ta de Facebook сare te scoate cel mai tare din minti


Daca ai cont pe Facebook, cu siguranta ai si astfel de persoane in lista ta de prieteni. De fiecare data cand ii dai «unfollow» uneia, alta ii ia locul. Nu-i asa ca te-ai saturat si tu de persoanele care…

1. Posteaza non stop imagini cu copilul lor

Bravo, sunteti virili, am inteles. Dar haide totusi sa ne amintim ca exista albume destinate pozelor de familie…

2. Posteaza poze din trecut. Sau ii dau share aceleiasi poze de nenumarate ori

Persoana respectiva ne face pe toti sa ne intrebam cat mai are pana ajunge cu pozele in momentul primordial fiecarei fiinte umane, nasterea, doar ca sa termine cu rememorarea amintirilor. Pana la urma, de ce sa traim in trecut!?

3. ########## HASHTAG #############

E genul de persoana care confunda Instagramul cu Facebookul. Stim ca exista hashtag si pe Facebook, insa nu il foloseste aproape nimeni, asa ca in majoritatea cazurilor este inutil. In plus, multi dintre cei care il folosesc, o fac incorect. Ca de exemplu: #suntsinguraacasasainceapapetrecerea sau #lafilmcuiubitul

4. Sunt extra-ultra-indragostite

Vrand, nevrand, devii si tu martor la marea lor iubire. Macar de s-ar intampla ceva interesant sau dramatic… fiindca daca niciun politist nu vine sa ne intrebe ce ni s-a parut suspect in ziua «x», iar noi sa spunem ca Ionela a postat cu Gigel doar 17 poze, atunci toate acele statusuri si imagini sunt inutile si extrem de enervante!

5. Femeia care uraste barbatii

La un anumit interval de timp, aceasta domnisoara mai «arunca» o poza, doua, trei, pe pagina ei de Facebook sau Instagram cu un mesaj de genul «Dragi baieti care suntei frumosi, focosi si nebuni dupa mine: va rog sa incetati sa existati». Poate aceasta fata a fost respinsa de cineva si crede ca astfel de postari o fac sa para superioara sau poate e suparata ca multimea persoanelor carora le sunt adresate mesajele ei este....nula.

6. Vesnicul filozof

«Inteligenta fara bunatate, chiar cand e celebra, are neintelegeri de cea mai masiva prostie» si alte citate spirituale sunt specialitatea sa. Iar in ceea ce priveste postarile pe Facebook, pare mai degraba adeptul a «Decat putin si prost, mai bine mult si fara rost».

7. Antreprenorul

L-ai observat inca din liceu. Este mereu gata sa vorbeasca despre propria lui afacere, mare sau mica, pe care si-a deschis-o la o varsta relativ frageda. Cu toate acestea, nu se ocupa doar de un singur bussiness. Asadar, in fiecare zi cand iti deschizi facebookul, vezi cel putin 5 notificari de la el: te invita la evenimente, te roaga sa ii apreciezi pagina destinata noilor sale vanzari s.a.m.d. Doamne fereste sa ii dai un like din greseala, fiindca nu mai scapi de aceasta persoana niciodata.

8. Impatimitul de fitness

Totul de la selfiurile in oglinda pana la sucurile cu «valori nutritionale magice» si adidasii cu talpa optima pentru alergat. Daca esti norocos, vei vedea si traseul pe care l-a parcurs si, cel mai important, cate calorii a ars.

9. Aparatorul valorilor morale, zis si «luptatorul»

Am lasat aceasta persoana la urma din motive evidente: fiecare postare pe Facebook se termina, pe un ton razboinic, cu comentariul sau. Respectivul are mereu ceva de spus, iar majoritatea frazelor sale incep asa: «Ti se pare normal ca intr-o tara civilizata sa se intample......», «Nici nu-mi vine sa cred ca....», «Vai de poporul nostru cu oameni care....», «Cine te crezi tu ca sa....» si lista continua mult si bine.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.