Образование и культура
850

Ce să citești după o dezamăgire în dragoste?


Nu este ușor să-ți revii după ce ai trecut printr-o despărțire. Deși se spune că timpul vindecă totul, iată 5 cărți de citit după o despărțire, care te pot scoate din depresie!

Cărțile au puterea de a alina sufletul rănit după o despărțire. Atunci când citești o carte cu un subiect profund, vei fi uimită de câte de ușor îți va fi din nou să zâmbești, deși cu câteva ore înainte nici nu vroiai să te dai jos din pat.

Poeme de Sharon Olds

Sharon Olds este câștigătoarea premiului Pulitzer pentru poezie în 2013, cu un volum de versuri inspirat din viața personală. Ea a divorțat după 26 de ani de căsătorie, iar rândurile așternute de aceasta pe hârtie te vor ajuta să treci mai ușor peste durere și să spui fără niciun reget, “ Sunt în sfârșit liberă”.

Dolores Clairborne de Stephen King

Dacă îți plac poveștile antrenante, atunci de pe raftul bibliotecii tale nu trebuie să lipsească volumele lui Stephen King. Romanul Dolores Clairbone prezintă povestea unei femei care trebuie să-și înfrunte temerile pentru a ieși dintre-o situație riscantă și periculoasă. După ce vei citi cartea, durerea despărțirii parcă nu se va mai compara cu nedreptățile din lume.

Mănâncă, roagă-te, iubește de Elizabeth Gilbert

Orice femeie care a trecut printr-o despărțire se poate identifica cu eroina cărții lui Elizabeth Gilbert. O femeie divorțată pleacă într-o călătorie în care încearcă să se regăsească pe sine. Pașii o poartă în Italia, India și Indonezia, unde găsește forță pentru a-și schimba viața. O poveste inspirațională, din care vei învăța că viața nu se termină după o despărțire.

Ethan Frome de Edith Wharton

O povește în care un bărbat care se îndrăgostește de infirmiera soției sale bolnave. Romanul ne învață că trebuie să acceptăm faptul că viața ne oferă lucruri nepervăzute și că nu totul merge conform planului. Așadar, nu este nevoie să stai și să plângi într-un colț după lucrurile din trecut, ci să privești cu încredere în viitor.

Jurnalul lui Bridget Jones de Helen Fielding

Ești singură și deprimată? Atunci ar trebui să citești această carte deoarece conține toate sfaturile posibile despre ce nu trebuie să faci atunci când ești într-o relație. Nu sta niciodată cu ochii pe telefon așteptând să te sune și cu atât mai puțin nu flirta cu șeful lui. Citește în jurnalul lui Bridget Jones care sunt pașii unei relații reușite.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.