Образование и культура
669

Descopera forta din tine


Aceasta este prima carte de dezvoltare personala pe care am citit-o si ramane in topul preferintelor mele. Este una dintre cele mai bune carti motivationale scrise vreodata si daca ar trebui sa recomand cuiva o singura carte de dezvoltare personala (desi este greu de ales doar una), fara indoiala as recomanda cartea lui Tony Robbins.

„Am fost creati pentru a reusi, avem forta interioara necesara, suntem dotati cu toate resursele fizice, psihice si emotionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vietii noastre si a ne fauri destinul asa cum dorim“, sustine Anthony Robbins.

Descopera forta din tine este cartea care aprinde scanteia si va declansa explozia adevaratei noastre personalitati. Din tehnicile de baza PNL, Robbins deriva un sistem complet de metode si instrumente de autodeterminare si autoeducare pentru a atinge telurile propuse.

Ne formeaza un traseu neural de la vis la succes prin conditionarea neuro-asociativa sau arta de a ne crea reflexele conditionate dorite de noi, si nu impuse de factorii externi.

Care sunt valorile dupa care ne ghidam, regulile dupa care jucam partida vietii, experientele care ne-au modelat existenta si mai ales cum ne percepem identitatea sunt componentele sistemului personal de evaluare a oricarei hotarari pe care invatam sa le descifram, dar mai ales sa le controlam.

Pentru o crestere constanta a calitatii vietii noastre, secretul este manuirea cu abilitate a celor doua forte gemene care guverneaza orice hotarare: suferinta si placerea.

Aveti in Anthony Robbins un antrenor personal atent si disciplinat, iar in aceasta carte un manual-jurnal pe care nu l-ati avut in scoala pentru materia cea mai importanta: succesul personal.

0 комментариев

Автор топика запретил добавлять комментарии