Образование и культура
856

Top-5 cele mai frecvente cadouri de nuntă

Nunta rămîne a fi cel mai important eveniment din viaţa omului dar şi “cel mai bogat” în cadouri. Cînd oare mai primim atît de multe daruri dacă nu atunci cînd ne-am pus pe cap pirostriile şi am jurat în faţa Domnului că iubirea faţă de aleasă va fi pînă la moarte?
Aşa cum e firea naţiunii noastre, la ceremonii de asemenea gen, se înghesuie să ofere mirilor ceva “care să se vadă”: fie un set de veselă învelit în celofană, cu o lungime de vreo jumătate de metru sau fie ceva voluminos, aranjat în cutie. Bineînţeles că există o categorie de invitaţi care nu se prea “deranjează” în a oferi ceva tinerilor, scuzîndu-se cu următoarea formulă “Vă felicităm din suflet şi ne scuzaţi de cadou da am fost prea ocupaţi şi nu am reuşit să-l cumpărăm. Cînd mai intraţi în ospeţie pe la noi, ne luăm revanşa.” Pînă aici e bine, dar cu condiţia că pe urmă “nu se fac a uita” şi dacă se întîmplă aşa, ce să-i faci? Taci şi tu, că doar nu o să te lase obrazul să le reaminteşti…
Veniturile noatre lunare nu ne permit să oferim cadouri de preţ. Totuşi prezentăm în continuare Top 5 al celor mai frecvente cadouri de nuntă:    
 
1.      Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii se situează pe locul întâi în lista de cadouri recomandate pentru nuntă. 
Majoritatea tinerilor căsătoriţi îşi doresc ceva mai mult, fie că este vorba de o casă mare, maşină, mobilă, sau încă îşi plătesc creditele pentru studenţi. În acelaşi timp banii îi pot ajuta să-şi planifice luna de miere, sau să facă fotografii suplimentare pentru albumul lor de nuntă. Dacă totuşi doriţi să abordaţi şi o variantă mai personală, puteţi combina două momente: un cec cu o sumă semnificativă, accesorii de bucătărie, sau o scrisoare lungă cu descrierea amănunţită a urărilor dumneavoastră de nuntă.

2. Cadouri scumpe. De obicei obiectele mai scumpe drept cadou pentru nuntă sunt cadourile care tinerii căsătoriţi nici nu-şi imaginează că le pot primi. Dacă sunteţi suficient de bogat, ca să cumpăraţi singuri un asemenea cadou, sau puteţi să vă combinaţi cu alţi invitaţi pentru un cadou comun, puteţi să îndepliniţi visul mirilor. Se recomandă să vă interesaţi subtil ce lucruri scumpe şi-ar dori să aibă. 

3. O cameră într-un hotel de lux pentru prima noapte ca soţ şi soţie. Verificaţi împreună cu mama miresei sau domnişoara de onoare dacă s-a făcut rezervarea la hotel pentru ca miri să petreacă prima noapte ca soţ şi soţie. În caz contrar, oferiţi darul mai devreme, pentru ca tinerii însurăţei să-şi poată contura planurile de după nuntă luând în considerare şi cadoul dumneavoastră.


4. Cadou de nuntă de care-şi vor aminti timp îndelungat – fie că este vorba despre o sticlă de whisky sau vin bun, cu instrucţiuni de deschidere doar la a zecea aniversare, o vază splendidă, sau un obiect de artă pentru ca cei doi să-şi poată aminti cu plăcere de dumneavoastră şi de momentul cel mai important din viaţa lor. Astfel de cadouri pot fi, de asemenea, şi o ramă frumoasă, mobilă antică, plapumă sau faţă de masă lucrată manual. 

 5. Faceţi ca luna lor de miere să fie extra-dulce. În cazul în care cunoaşteţi locul în care cei doi îşi vor petrece luna de miere, puteţi să le oferiţi cadou un certificat pentru a vizita restaurantul sau centrul de divertisment preferat. La fel puteţi face cadou bilete de avion la prima clasă şi un aparat foto ca să-şi facă poze frumoase. 
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.