Разное
466

Reteta culinara -inele de ceapă pane


Inelele de ceapă sunt forate apetisante, dar aveam parerea ca se prepara foarte greu. Poate ca prima incercare nu a fost reusita si ramasem dezamagita. Am mai incercat inca odata si rezultatul a fost cu totul altul, de atunci prepar numai dupa aceasta reteta.

Produse necesare:

2 cepe mari

2 ouă

100 ml lapte

sare

piper

făină

pesmet

ulei, pentru prăjit

Preparare:

Bați ouăle cu sare și piper după gust. Cureți cepele și le tai rondele, le așezi câteva secunde în lapte, apoi le separi. Treci fiecare inel prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmet. Le prăjești în ulei încins până când capătă o crustă aurie și le scoți pe șervete pentru a se absorbi excesul de ulei.

Pofta buna!!!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.