Разное
65

Varză de Bruxelles cu bacon


Chiar ieri văzusem varză de Bruxelles în magazin si am hotărât sa gătesc din ea ceva gustos. Mulți nu o preferă din cauza gustului amarui, dar dacă o prepari corect atunci la sigur o sa va placa.
Secretul acestei reţete constă în caramelizarea micilor verze de Bruxelles la cuptor îndeajuns cât să prindă o crustă aurie şi uşor crocantă la exterior şi să devină fragede la interior. Șunca le va da un gust afumat şi savuros. Varza o poţi servi ca fel principal sau poţi transforma în garnitură la friptură.

Ingrediente:

1 kilogram de varză de Bruxelles,
ulei de măsline,
150 gr. șunca tăiată în bucăţi mai mici,
sare, piper cayenne,
lime.

Prepararea:

Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius.

Între timp, într-un bol mare, amestecă verzele cu 2 linguri ulei de măsline și șunca tăiată marunt.

Aşază-le într-o tavă, într-un singur strat, presară sarea și piperul.

Stropeşte pe deasupra cu puţin lime.

Lasă să se coacă în jur de 25 de minute.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.