Разное
761

Stii cum sa decongelezi carnea in mod corect?


Omul de stiinta Susan Eksted a afirmat ca cei mai multi oameni fac o mare greseala atunci cand pun carnea la decongelat. Conform acesteia, a lasa alimentele in frigider, peste noapte, pentru a se decongela, e total gresit!

Dr. Susan pretinde ca, cea mai buna metoda de decongelare a carnii este aceea de o pune in apa rece, nu aceea de a ne lua dupa tot felul de trucuri. In acest fel, carnea se va pastra frageda, caci apa conduce caldura mai bine decat aerul.

“Bucatarii profesionisti stiu asta de foarte mult timp, insa nu vor sa divulge acest secret si astfel omul de rand nu este bine informat, lasand carnea la dezghetat peste noapte, pentru a o avea pregatita a doua zi" afirma ea.

Asadar, cel mai bun mod de a decongela carnea, conform lui Susan, este sa asezam carnea intr-un vas incapator si sa turnam apa rece peste, pana cand apa va acoperi carnea. Lasati de seara pana dimineata carnea in acea apa si uitati de frigider.

Acesta este cel mai bun mod de a decongela carnea. In acest mod ne vom bucura de o carne frageda, tocmai buna de gatit.

Nu am mai vorbit despre decongelearea carnii in cuptorul cu microunde, intrucat stim cu totii ca aceasta practica este total eronata, deoarece calitatea produsului este astfel puternic afectata.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.