Разное
145

Aperitiv cu ciuperci


Acest peritiv se prepara din aluat foietaj facut de casa sau cumparat cu ciuperci. Se prepara rapid si usor, este foarte gustoas si aspectuos. Sper sa va placa.

Ingrediente:

Aluatul:

450 g făină,
200 g margarină,
2 ouă,
100 g smântână,
Sare.

Umplutura:

400 g ciuperci,
3 cepe potrivite,
50 g unt,
2 linguri pătrunjel verde tocat,
Sare, piper.

Frământăm aluatul din toate ingredientele pentru aluat și-l punem la rece pentru 1-2 ore.
Între timp tocăm ciupercile în lamele și le călim în unt la foc potrivit până scade zeama. Adăugăm pătrunjelul tocat, sarea și piperul.
Scoatem aluatul de la frigider. Întindem o foaie subțire dintr-o bucată de aluat, se taie apoi în pătrate cu latura de 8-9 cm. Pe fiecare pătrat se pune o lingura de umplutură, se ung laturile pătratului cu albuș și se acoperă cu un alt pătrat de aluat. Se apasă bine marginile să se lipească. Se prăjesc în unt amestecat cu ulei. Se servesc fierbiți.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.