Разное
565

Yogurt Quinoa Parfait


Quinoa este un aliment cu un continut mai ridicat de proteine decat majoritatea cerealelor integrale, fiind o alegere excelenta pentru micul dejun.

Iaurtul si fructele dau un gust minunat preparatului, reteta fiind sigura pentru consum in dieta persoanelor care sufera de intoleranta la gluten, artrita sau afectiuni cardiace.

Ingrediente:

60 grame quinoa
180 ml iaurt degresat
semințe de rodie
1 lingurita fulgi de migdale (boabe de cacao decojite)

Mod de preparare:

Lasati quinoa la inmuiat peste noapte in apa, apoi fierbeti apa (cam 500 ml) si turnati-o peste quinoa. Dupa aproximativ 10 minute, scurgeti bine cerealele si transferati jumatate din cantitate intr-un bol. Puneti deasupra jumatate din cantatitea de iaurt si jumatate din cuburile de mere. Continuati cu inca un strat de quinoa, apoi unul de iaurt si unul de semințe de rodie si fulgi de migdale. Consumati preparatul imediat ca mic dejun sau gustare. Optional se poate folosi gem sau miere de albini.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.