Разное
432

Salata de sfecla rosie cruda


Sfecla rosie reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor. Chiar daca suntem mai mult obisnuiti sa o consumam in fiarta, coapte sau in otet, sfecla rosie este foarte delicioasa si atunci cand se foloseste in stare cruda pentru salate. Trebuie doar sa stii cum sa o asezonezi pentru a-i conferi o aroma placuta. In plus, consumata in stare cruda, sfecla rosie isi pastreaza toti nutrientii intacti si va avea numai beneficii pentru sanatate.

Ca sa o consumi in stare cruda si sa o faci mai delicioasa, sfecla rosie merge de minune cu ceapa rosie, otet balsamic si mult patrunjel. Astfel obtii o salata din sfecla cruda pe care o poti consuma alaturi de orice mancare.

Ingrediente:

sfecla rosie medie,
patrunjel,
ceapa rosie,
nuci grecesti,
sare,
piper,
ulei de masline extravirgin,
otet balsamic.


Prepararea:

Sfecla rosie se da prin razatoare, patrunjel verde si ceapa rosie se toaca marunt.

Se amesteca bine toate ingredientele si se consuma ca atare sau cu diverse tocanite preparate in casa.

Astfel te asiguri ca vei consuma sfecla rosie in stare cruda macar de cateva ori pe saptamana.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.