Разное
6275

Nu le ignora simptomele surprinzătoare ale alergiei la prezervative


Prezervativele sunt o metodă populară de protecție împotriva unei sarcini sau a bolilor cu transmitere sexuală, deoarece nu au efecte secundare, spre deosebire de pilulele contraceptive.

Pentru că unele femei pot dezvolta reacții alergice la prezervative, e bine să recunoști din vreme simptomele.

Erupții cutanate genitale

Te protejezi folosind un prezervativ cu spermicid? Dacă da, este posibil ca din cauza acestuia să te confrunți cu mâncărimi ușoare și iritații în zona genitală.

Vezicule genitale

Latexul, materialul din care este confecționat prezervativul, poate da umflături genitale severe, escoriații și iritații. Dacă pe lângă aceste neplăceri în zona genitală apar și vezicule, consultă medicul ginecolog pentru un tratament și diagnostic corecte.

Iritații ale ochilor

Pare greu de crezut, dar alergia la latex poate favoriza ca alergenii să ajungă la nervii optici prin sânge, cauzând ochi umezi și iritarea lor.

Erupții pe piele

Reacțiile alergice la prezervative nu se limitează doar la zona genitală, ci pot provoca, de asemenea, erupții cutanate și urticarie pe piele.


Scăderea tensiunii arteriale

În cazuri extreme, reacțiile alergice severe la prezervative pot duce la scăderea tensiunii arteriale. În cazul în care nu sunt tratate imediat, astfel de alergii pot pune viața în pericol.

Greață

Reacția alergică la spermicide sau latex poate duce la greață și amețeli, neplăceri pe care multe femei le confundă cu tulburări digestive și nu solicită tratament decât atunci când este prea târziu.

Constricții toracice

În cazuri extreme, din cauza reacțiilor alergice severe la latex sau spermicidele din prezervative, femeile se pot confrunta cu senzația de apăsare în piept și dificultăți d

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.