Разное
801

Cafea cu frișcă din ulei de cocos


Fie că este vară, fie că este iarnă, o cană de cafea este întotdeauna bine-venită, cu atât mai mult dimineața. Totuși, chiar dacă mergi premisa conform căreia cafeaua neagră are puține calorii, nu trebuie să pierzi din vedere că frișca sau chiar zahărul adăugat pentru a reduce din gustul amărui poate face foarte ușor ca o simplă ceașcă de cafea să aibă la fel de multe calorii precum o prăjitură. Din fericire, există alte modalități prin care poți îmbunătăți gustul și aroma cafelei. Un astfel de exemplu este frișca făcută din uleiul natural de cocos, care reduce caloriile și asigură totodată multe beneficii pentru sănătate.

Cafeaua slăbește dacă adaugi în ea ingrediente naturale, cu puține calorii. Descoperă o rețetă de frișcă pe care o poți adăuga în licoarea ta preferată fără să fii îngrijorată de numărul caloriilor!

Rețetă de frișcă din ulei de cocos:


Ingrediente:

96 g de unt/ulei organic de cocos (trebuie să aibă o textură ușor cremoasă, să nu fie complet topit);
64 g de miere raw/organică;
o lingură de extract de vanilie;
o lingură de pudră de scorțișoară organică;
o lingurița de pudră de cacao organică, neîndulcită.

Preparare:

Amestecă bine toate ingredientele și mixează până când obții o compoziție cremoasă. Pune frișca astfel obținută într-un borcan care se închide ermetic și depozitează-l într-un loc umbros și răcoros.

Adaugă câte două lingurițe din frișca obținută din ulei de cocos în cafeaua pe care o consumi zilnic.

Amestecă bine frișca până când aceasta se dizolvă complet în cafea sau poți chiar să o pui într-un blender alături de câteva cuburi de gheață pentru a obține o băutură răcoritoare, cremoasă și cu o spumă delicioasă.

Prin urmare, nu trebuie să renunți complet la obiceiurile tale alimentare, ci să găsești variante mai sănătoase care să te ajute să topești grăsimea, în loc să îți aducă un aport de calorii.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.