826
Frigarui de pui tikka masala

Ingrediente
1 gram masala
sare
1 ceapă mare, eu am folosit ceapa verde
400 g piept de pui
500g iaurt sau smîntînă
4 căței de usturoi
4 linguri suc de lămie
50 g cașcaval
Frunze de coriandru proaspăt cum se mai spune pe la noi ”Khinza”
Preparare
1.Se taie pieptul de pui în bucăți mici și se marinează 1 ora în amestec de: ceapa tăiată mărunt, gram masala, sarea, usturoiul zdrobit, sucul de lămîe, cașcavalul ras și iaurtul se amestecă bine.
2.Carnea se pune pe ace și se coace la grătar. Eu am pregati-o pe tigaie gril.
3.Carnea se ornează cu frunze de coriandru și cu sos din avocado cu usturoi. Se mai potriveste de minune sosul din roșii cu usturoi, așa ca la moldoveni.

Pofta bună!
0 комментариев