Разное
636

Cum împăturești un șervețel în formă de brad


Știm că și tu, ca și noi, respecți tradiția bradului împodobit. De data asta, îți propunem să extinzi acțiunea de decorare și să încerci și o modalitate elegantă de ornare a mesei. Drept urmare, vrem să te învățăm să împăturești un șervețel în formă de brad.

Ai nevoie de un șervețel pătrat, eventual de culoare verde, pentru a reda cât mai fidel aspectul unui brăduț autentic. Potrivite sunt însă și cele roșii. Promisiunea pe care ți-o putem face este că vei obține un aranjament de masă absolut spectaculos. Și asta în nu mai mult de 60 de secunde.

Tehnica împăturirii șervețelului pas cu pas
Împăturește-l simplu, în 4. Adu către tine acel capăt al șervețelului unde se suprapun cele 4 colțuri.

Întoarce cele 4 colțuri suprapunându-le, însă nu perfect, astfel încât să rezulte un spic.

Întoarce șervețelul pe cealaltă parte, având grijă ca cele 4 colțuri pe care tocmai le-ai suprapus să nu cadă.

Suprapune încă două colțuri ale șervețelului, astfel încât să obții un con, care va fi orientat cu vârful către tine.

Acum vei avea de îndoit 5 colțuri, care formează “ramurile”. Pliază-le către partea de sus, introducându-l pe fiecare sub colțul care a fost îndoit înainte.

Citește și Fă-ți propriile ornamente de Crăciun!

Ai obținut un șervețel în formă de brad. Ți s-a părut dificil? Urmărește videoul de mai jos și realizează și tu acest ornament deosebit. Nu durează mai mult de 1 minut.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.