Разное
588

Este important să incluzi peștele în alimentație


Uleiul de pește, compus care se găsește din belșug în pește, ajută persoanele de vârsta a doua să se mențină mai ușor în formă sau chiar să slăbească, arată rezultatele celui mai recent studiu în domeniu.

Vestea este cu atât mai bună pentru persoanele care vor să țină cură de slăbire după excesele alimentare făcute la mesele de la sfârșit de an.

Explicația specialiștilor este una simplă: acizii grași care se găsesc în pește, respectiv în uleiul de pește, ajută la transformarea celulelor de grăsime rele în celule bune, ceea ce favorizează arderea caloriilor.

Administrarea uleiului de pește și consumul acestui aliment este cu atât mai importantă la vârsta a doua, etapă când numărul celulelor bune de grăsime din organism se diminuează.

În cadrul cercetării, oamenii de știință japonezi au analizat două tipuri de grăsime corporală, pe cobai, în studii de laborator. În primă fază, specialiștii au împărțit cobaii în două grupuri.

O parte dintre ei au consumat ulei de pește, în timp ce celălalt grup nu. După ce au analizat efectele acizilor grași Omega-3 asupra celor două tipuri de grăsime, cercetătorii au ajuns la concluzia că uleiul de pește aduce beneficii în ceea ce privește arderile calorice și pierderea în greutate la cobaii de vârsta a doua.

„Acum știm cu exactitate ce efecte au uleiul de pește, dar și consumul acestui aliment asupra celulelor de grăsime din organism. Putem să susținem cu dovezi faptul că dieta mediteraneeană și cea japoneză, care cuprind din belșug pește, aduc o mulțime de beneficii sănătății“, a afirmat Teruo Kawada, autorul studiului și profesor la Universitatea Kyoto din Japonia.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.