Разное
503

Pe cine preferă țânțarii să muşte


Vara este sezonul ţânţarilor, însă anumite persoane suferă mai mult din cauza acestor insecte. Răspunsul este dat de specialişti: unii sunt mai ”atractivi” pentru ţânţari, deci sunt predispuşi la muşcăturile lor.
Una din zece persoane sunt foarte atractive pentrun ţânţari — aceasta este concluzia unui profesor emerit din cadrul Universităţii din Florida, în timp ce alţi specialişti susţin că procentul este şi mai mare, de 20% dintre oameni.

Un lucru este cert, indiferent de procent. Sunt persoane predispuse muşcăturilor de ţânţari şi acest lucru nu este determinat de culoarea părului sau de nivelul glicemiei, relatează Huffington Post.

Uneori contează specia ţânţarului, susţin specialiştii, şi preferinţele lor.

Dacă ai o constituţie corporală masivă, atunci organismul produce mai mult dioxid de carbon. Adică fix ce îi atrage pe ţânţari. Din acest motiv, adulţii şi bărbaţii, în general, sunt muşcaţi mai des de aceste instecte.

La fel de mult tind ţânţarii să-i muşte pe cei care au o cantitate mai mare de acid lactic, adică cei care tocmai au făcut exerciţii fizice.

Cei cu metabolismul rapid suferă la fel de mult din cauza ţânţarilor, din cauza nivelului scăzut de colesterol.

Chiar şi cei care au un miros aparte, care atrage ţânţarii, sunt predispuşi muşcăturilor. Este vorba despre respiraţia fiecăruia, dar şi de cum se îmbină anumite produse cosmetice pe pielea cuiva.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.