Разное
309

Pui picant in sos de cocos


Reţeta din bucataria indiana pui picant în lapte de cocos este potrivită pentru un prânz sau o cină atipică. Pregătit după reţeta sugerată de Rain Delaney si Hannah Green, preparatul îl va încânta şi cel mai mofturos prieten sau membru al familiei.
Succese!!!

Ingrediente:

1 kg carne de pui, tăiata bucati
1 lingura piper
4 catei de usturoi
1 radacina de ghimbir
2-3 linguri nuca de cocos
Unt nesarat
2 lingurite scortisoara
Cateva cuisoare
1 lingurita nucuşoara
2 rosii mici
3 lingurite Frunze de coriandru tocat
2 cepe mijlocii
1 lingurita chimen macinat
Sare

Prepararea:

Se condimentează fiecare bucata de carne in parte, cu sare si piper. Se lasa sa se marineze cateva ore. Se incinge unt sau ulei si se frig fiecare bucata de carne in parte.

In acelasi ulei sau unt se prajeste ceapa feliata, cuisoarele, nucusoara, ghimbirul, usturoiul si scortisoara. Cind s-a calit, se adauga coriandru, boia, si chimenul, se amesteca bine. Se adauga nuca de cocos, rosiile si putin piper si se prajeste totul cateva minute.

La sfarsit, se adauga atata apa, cat sa se formeze o pasta destul de groasa. Se pun bucatele de carne in acest sos.

Se asezoneaza cu sare dupa gust. Se fierb 10 minute, se asezoneaza cu Frunze de corinadru. Se serveste cu orez.

Pofta buna!!!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.