970
Sarmale crude cu smantana de caju si mamaliga de psylium si turmeric

Va propunem o reteta de preparare a sarmalelor vegan raw.
Ingrediente:
foi de vita ( 25 buc)
5 ciuperci taiate marinate (2 lg sos soia, 2 lg ulei masline presat la rece)
Nuci — o mana hidratate 8 ore, macinate
Seminte fl — o mana hidr 8 ore, macinate
Nuci braziliene — 7 buc maruntite
Conopida 2 buchetele macinate in robot
Canepa — seminte macinate 2 lg
Morcov — 1 buc maruntit in robot
Telina — 1/4 maruntita
Marar, patrunjel cate o jumatate de legatura
Ceapa rosie — 1 buc
Rosii deshidratate- 6 felii ( se tin in apa cam o ora)
Prepararea:
Se amesteca toate ingredientele in castron, se adauga putin ulei de masline, sare de mare/hImalaya, piper, cimbru
Mamaliga:
caju — o mana hidratat 8 ore
Porumb ( congelat) — un castronel
Tarate de psylium — 2 linguri
Turmeric- 2 lg, sare de mare
Prepararea:
Se pune caju si porumb in blender cu putina apa si se mixeaza pana devine o pasta, se adauga turmeric, sare si psylium, se mai mixeaza si se pune compozitia in 2 castroane, dupa ce s-a intarit se rastoarna in farfurie ...iese super mamaliga ca si textura, gust… totul bine

Smantana de caju:
O mana de caju hidratat 8 ore
Zeama de lamaie — 3 linguri
Ulei de masline 2 lg
Apa cat sa se marunteasca nucile caju, sare, piper.
Prepararea:
Se pun in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta… se adauga apa cat sa fie de consistenta unei smantani
0 комментариев