Разное
455

Nu plânge, Ana! Într-un univers paralel ești măritată cu artistul tău preferat


Dacă ești una dintre fetele care suferă pentru că Zayn a hotărât să părăsească One Direction, ai putea începe prin a-ți schimba gusturile în materie de bărbați. Dacă planul A eșuează, totuși, nimeni altul decât Stephen Hawking îți oferă cea mai bună consolare.

La o sesiune de Q&A la Opera din Syndey, Hawking a fost întrebat de o persoană din public care ar fi efectul cosmologic pe care plecarea devastatoare a lui Zayn o are asupra acestui Univers. “În sfârșit, o întrebare despre ceva important. Sfatul meu pentru orice fată cu inima frântă este să acorde atenție studiului fizicii teoretice. Într-o zi, e posibil să avem dovada existenței universurilor paralele. Într-un astfel de univers, nu numai că Zayn este încă parte din One Direction, dar tânăra cu inima frântă este măritată cu el”.

Dacă Stephen Hawking a zis-o, în cazul acesta e cazul să îți ștergi lacrimile. Acum te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi să construiești o mașinărie care să facă o gaură în timp și spațiu, astfel încât să poți ajunge la dublura din universul paralel care trăiește fericită cu bărbatul vieții tale, să o dai la o parte, orice ar însemna asta, și să îți ocupi locul binemeritat.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.